- Konu Sahibi shortamericano
-
Gözlükler harika canım,elinde başka var mı?bunlar benim yüz yapıma pek uygun değil sanırım(
Canım arkadasım ürünlerim geldi siperler emin ol yepyeniler hatta bir arkadasım şirket niye çizmeyi farklı bir markanın kutusuyla yollamış dediSiyah oxford ayakkabı
Gri topuklu çizme
Sarı fosforlu babet
Siyah beyaz oxford ayakkabı
Açık yeşil babet
Kırmızı fiyonklu topuklu ayakkabı
Çok tatlı 2 üyeye satılmıştır...
Teşekkürler kızlaaaar gösterdiğiniz ilgiye...öpüyoruuum siziii :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım arkadasım ürünlerim geldi siperler emin ol yepyeniler hatta bir arkadasım şirket niye çizmeyi farklı bir markanın kutusuyla yollamış dedio derece yani Oxford siyah ayakkabı ayağıma büyük geldi ama diger arkadas hemen talip oldu megersem cok iyi bir markaymis ne kadar cahilmisim dedim ilgin,nezaketin ve sabrın icin cok ama cok tesekkur ediyorum emin ol aldığıma zerre kadar pişman olmayacağım bir alisveristi seviliyorsun canım optummm
meleğim bunlar duruyor mu?ben 37 numara giyiyorum kalıbı nasıl acaba?
Canııımmm,,başka ürünler bekliyorum senden,yeni bişeyler yok muu??😘
Canım kusura bakma biraz geç gördüm msjını çizmenin kalıbı çok geniş değil ıyar mı uymaz mı tam olarak bilemiyorum ayağın ince yapılıysa olabilir ikiside duruyor canım
ayakkabıda emin deilim de gözlük hoşuma gitti aldım gitti
Tamam cnm hayırlısı olsun şimdiden güle güle kullan hangi kargo ile göndermemi istersin?
çizik yok demi.benimde gözlüğüm var artık ya süper.
Yok cnm zaten çok az kullandım
Ptt kargo ile göndereyim istersen kargo ücreti daha uygun oluyormuş hesap numaramı özelden yolluyorum şimdi sende bana adresini yolla istersen yarın halledelim :)
ablam ben yolladım adresi seni bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?