• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SHİSEİDO ve CLARINS bu markaları duyan bılen kullanan varmıııı???

dilannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
450
2
46
İstanbul
kızlar bısı sorcam ben bu markaların leke acıcı setını ve yaglı cıltler ıcın olan setını kullanmak ıstıyorumda daha once herhangı bır urununu kullanan varmı acaba.ben daha once shıseıdonun rımelını kullandım hıc memnun kalmamıstım ınternettede arastırdım makyaj malzemelerı hıc beyenılmıomus ama cılt bakım urunlerı muhtesem dıyolaar.clarınsınde dogal ıcerıklı olması benı cezbedıyo. fıkrı olan varsa yardımcı olabılırmı

her iki markada çok eski ve köklü markalardır clarins'in hem cilt bakım hemde makyaj ürünleri çok güzeldir.
aynı şekilde shiseido'nun cilt bakım ürünleri güzeldir makyaj ürünlerinde de özellikle fondöten, concealer, rujları güzeldir.

Merhaba ben ikisini de çok beğenecek kullanıyorum. Shiseido pureness gel creamini clarins extra firming eye contour creamini clarins silky Smooth body creamini kullanıyorumpk ta memnunum ayrıca avene ve clinic ten şaşmam

konuya cevap verenlere cok tesekur ederım ben pek anlamadım ama kullandıgınız urunlerı ne ıcın kullandınız yanı hangı soruna ıyı gelır

arkadaşlar ben de şu ebru şallının reklamını yaptığı JEOCLAY MASKE yi kullanan var mı yorumlarını merak ediyorum lütfeeenn

clarinsi alirsan hicbirseyi yanlis yapmamis olursun.
shiseido pek begenilmiyor, ama clarins bi cok serisi cok seviliyor
ben karma ciltler icin olani kullanmistim ve cok memnun kalmistim

SHİSEİDO nun kapatıcısını kullanıyorum çok güzel
CLARINS inde gözaltı kremini kullanıyorum o da güzel
diğer ürünlerini kullanmadığımdan bilemiyeceğim

clarinsin makyaj ürünlerini zaten kullanıyordum birde ücretsiz bakım gününde satıcı sayesinde birçok clarins cilt bakım ürünüm oldu : ) 33 yaşındayım;yanaklarda gözenek, kuruluk ve pullanma birde kızarıklık hakim,marula yağı içeren temizleme yağı harika bir ürün,pure radiant clay mask ta süper,en süperide double serum!mucizevi bir ürün..cildi sıkılıaştırıcı ve gözenek küçültcü etkisi 1 haftada kendiini ıspatladı.birde tonik şeklnde sıvı peeling var hassas ciltler için,siyah nokta diye birşey kalmadı burnumda ve çenemde(sürekli makyaj yapan biri olarak) onun dışındaa günlük nemlendirici hydra quench kullanıyorum..bu ürünlerin hepside çok hassas kızarık renk eşitsizliği olan kişilerin kullanacağı ürünler,aynı zamanda gözenek ve siyah noktaları olanlarla cildi sarkmaya başlayanlar..

diğer markayı hiç duymadım ama shiseidoyu tek geçerim japon markasıdır diğerlerine göre fiyatlıdır ama kesin çözüm hele leke kremleri düzenli kullanımda iyi bir sonuç alınır.ben pudrasını kullanıyorum çokta memnunum.diğerleri için lancome kulanıyorum visyoner die bir kremi var yazılışını tam hatırlamıyorum ama çok güzel.çok yakın arkadaşlarım bu markaların güzellik uzmanları tavsiye ederim kullanmış biri olarak.içerisinde parfüm yoktur.

ben shiseidoyuda clarinsi de kullandım, shiseidonun saç ürünlerini kullanmıştım şampuanı biraz ağır geldi benim saçlarım ince telli olduğu için Japonların en meşur kozmetik markası makyaj ürünleride son derece doğal duruyo yüzde bu aralar yeni bi fondöten fırçası var onu almayı düşünüyorum, clarins son derece doğal içerikli ürünler yapıyor göz kremini toniğini nemlendiricisini kullandım öyle mucizevi değil ama sonuç memnun edici diye düşünüyorum bir bakım manyağı olarak

Shiseido göz çevresi güneş kremi almıştım soyuluyordu, Clarins göz çevresi güneş kremi de gözlerimi yaşartıyordu ikisini de tavsiye etmem

Back