Cilt Bakımı Ürünleri Shiseido pureness nemlendırıcı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

NAGIHAN83

NURAN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.306
0
KIZLAR FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR

genelde yuzume hıc krem kullanmıyorum, sadece Lorealın temızleme jelıyle yıkıyorum

yuzumun yaglı oldugunu farkettım, yaglı cıltler ıcın bır nemlendırıcı almak ıcın bılınmıs markaları satan bır magzaya gıttım.

ordakı personel shiseido pureness nemlendırıcısını önerdı yaglı cıltler ıcın bunu kullan cok ıyı bır urun dedı arastırma yapmadan almayım dedım:44:

dusunme asamasındayım sızce alıyımmı almayımmı?

Merhaba,
Benim de cildim yağlı, birçok nemlendirici denedim. Özellikle yağsız su bazlı nemlendiriciler kullanmak lazım yağlı ciltler için. Ben shiseido pureness serisinin hem yüz yıkama jelini hem de likit nemlendiricisini hem de pudrasını kullanıyorum, hiç yağlanma olmuyor diyemem ama kullandığım diğer ürünlere nazaran gerçekten güzel bir ürün serisi. Bu seri yağlı, geniş gözenekli, sivilceye yatkın ciltler için hazırlanmıs, ben memnunum şimdilik.

evet ben de kullanıyorum. Ykm deki bir görevlinin tavsiyesiyle almıştım. Aslen bir Japon markası ve bence hemen hemen her ürünü çok kaliteli. ben çok memnunum, sürekli parlayan cildim kadife gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…