• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shisedio ürünlerini kullanan var mı aranızda ?

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
ismini çok duydum ama netten sipariş verecek güvenli bir site bulamadım. ve bu markada cildime en iyi hangi serinin geleceğinide bilmediğim için konu açmak istedim.
2 sorum var :)

1) nerden edinebilirim bu ürünleri

2) en iyi makyaj öncesi kullanabileceğim nemlendirici hangisi olabilir ( cildim az yağlı )

sephora,sevil ,tekin acar,beymen de muhtemel bulabilirsin ama ürünü denemeden siipariş vermek bence yanlış olur ben vucut nemlendiricisini kullanıyorum memnunum ama sana hangi ürün iyi gelecek onu denemeden anlayamazsın ,tester vermeseler bile ordaki testeri sürmene izin verirler en azından onu kullanıp cildinde kısa sürede ne hissettirdiğini görebilirsin yada markların dönem dönem ücretsiz cilt bakımı günleri oluyor bu mağazalarla konuşup randevu alarak deneyebilirsin .

sephora,sevil ,tekin acar,beymen de muhtemel bulabilirsin ama ürünü denemeden siipariş vermek bence yanlış olur ben vucut nemlendiricisini kullanıyorum memnunum ama sana hangi ürün iyi gelecek onu denemeden anlayamazsın ,tester vermeseler bile ordaki testeri sürmene izin verirler en azından onu kullanıp cildinde kısa sürede ne hissettirdiğini görebilirsin yada markların dönem dönem ücretsiz cilt bakımı günleri oluyor bu mağazalarla konuşup randevu alarak deneyebilirsin .

cevap için çok teşekkür ederim verdiğiniz sitelerden bakıyorum ama o kadar çok ürün var ki dediğiniz gibi denemeden almak hata olur

ismini çok duydum ama netten sipariş verecek güvenli bir site bulamadım. ve bu markada cildime en iyi hangi serinin geleceğinide bilmediğim için konu açmak istedim.
2 sorum var :)

1) nerden edinebilirim bu ürünleri

2) en iyi makyaj öncesi kullanabileceğim nemlendirici hangisi olabilir ( cildim az yağlı )

Shiseido asyalı cilt tipine uygun ürünlere sahip olduğu için,Türk kadınının cildiyle de uyumlu bence.Ben pureness serisi ürünlerin çoğunu kullandım.Çok da memnun kaldım.Ama öncelikle cilt tipini doğru bir şekilde belirlemen gerekir ki ona göre bir seri seçebilesin.

1)Bu ürünleri internetten Shiseido bu adresten alabilirsin.Sevil kozmetik güvenilir bir firmadır.Hem de dönem dönem indirim oluyor.

2) Bence Dermalogica'nın Active Moist nemlendiricisi,paraya kıyıp aldığın taktirde çok memnun kalarak çoook severek kullanabileceğin bir ürün.Dermalogica'nın ürünlerinden memnun kalmadığım olmadı henüz.Fiyatlar biraz pahalı ama uzun süre gidiyor.

*2)Başka bir alternatifin de makyaj bazı kullanmak.Onu da düşünebilirsin.:40:

canım ben kullandım çok memnunum ama her yerden alma derim ben vipberry den aldım sevil ve tekin acar da var orayada bakabilirsin ben vipberry de daha ucuz karar senin :))) benim bilgim bu kadar :))

ben rujlarımı bu marka kullanıyorum, çok güzel nemlendiriyorlar ve tam istediğim gibi mat. ama parlak serisi de var tabi... pudrasını kullandım güzeldi, yağlı cilt için temizleme jeli kullandım işte o berbattı.... cildimi kuruttu... ortalama bir marka shiseido

benmde cildim yağlı bir sürü nemlendirici denedim istedigim gibi bişi bulamadım.. acaba shisedio pureness i de denesem mi ? çok kararsızımm

Shiseido Benefiance göz kremim göz altımdaki derin çizgileri yumuşattı stick allıklarından kullanıyorum çok başarılılar ayrıca makyaj bazı aldım cilt tonumu dengeliyor ve makyaj daha kaıcı oluyor. Göz farlarını cidden makyaj konusunda uzmanlaşmış birileri almalı. Fırçayla kullanılan krem farları muhteşem ama kullanmayı öğrenmek zaman alıyor. Rujları da başarılı. Maskarasını yeni aldım deneyeceğim.

Uzun suredir pudrasini kullaniyorum, cok memnunum.
Pureness serisinden 3 asamali cilt bakim serisini de kullanmistim, o da guzeldi.

'The Skincare Day Moisture Protection ' (gündüz için nemlendirici ) ürününü kullanıyorum .Memnunum.Tam bir nem bombası.Japonlar yapmış valla:21:

'The Skincare Day Moisture Protection ' (gündüz için nemlendirici ) ürününü kullanıyorum .Memnunum.Tam bir nem bombası.Japonlar yapmış valla:21:

yukarıdaki yazdığım ürün esas aldığım ürününün deneme boylu hediyesi olanmış .denedim ve normal ve sıradan bir nemlendirici gibi geldi bana.

Esas aldığım ve nem bombası olduğunu düşündüğüm ürünün adı 'bio_performance advanced super revitalizer ' cildime iyi geldi , sevdim bu kremi:109:

Back