shiftcan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2008 2.025 556 123 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi shiftcan #1 acemice bişeyler yapmaya uğraşıyorum beğenirseniz ne mutlu. ayrıca eleştirilere son derece açığım lütfen beni yönlendirin.
acemice bişeyler yapmaya uğraşıyorum beğenirseniz ne mutlu. ayrıca eleştirilere son derece açığım lütfen beni yönlendirin.
Green Huzura Hasret! Kayıtlı Üye 11 Ocak 2007 1.039 3 641 40 İstanbul 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi shiftcan #2 ayy çok güzel çekmişin benimde var bitane böyle bi resmim
nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 3.910 13 358 40 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi shiftcan #3 1.kare gayet başarılıa.s. 2.karede odak uzaklığı yakınlaşmalıydı kare çok boş olmuş, çiçek kadraja daha yakın olsa çok hoş olurmuşa.s. 3.kare güzel. 4.kare çok karanlık . Elinize sağlık diğer çalışmalarınızı bekliyoruzŞeniz
1.kare gayet başarılıa.s. 2.karede odak uzaklığı yakınlaşmalıydı kare çok boş olmuş, çiçek kadraja daha yakın olsa çok hoş olurmuşa.s. 3.kare güzel. 4.kare çok karanlık . Elinize sağlık diğer çalışmalarınızı bekliyoruzŞeniz
shiftcan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2008 2.025 556 123 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi shiftcan #4 nevbahar .!.: 1.kare gayet başarılıa.s. 2.karede odak uzaklığı yakınlaşmalıydı kare çok boş olmuş, çiçek kadraja daha yakın olsa çok hoş olurmuşa.s. 3.kare güzel. 4.kare çok karanlık . Elinize sağlık diğer çalışmalarınızı bekliyoruzŞeniz Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ilgine a.s.
nevbahar .!.: 1.kare gayet başarılıa.s. 2.karede odak uzaklığı yakınlaşmalıydı kare çok boş olmuş, çiçek kadraja daha yakın olsa çok hoş olurmuşa.s. 3.kare güzel. 4.kare çok karanlık . Elinize sağlık diğer çalışmalarınızı bekliyoruzŞeniz Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ilgine a.s.