Merhaba. Öncelikle şunu belirteceğim, bugün 3.günüm o yüzden kol ağrılarım yüzünden çok yazamayacağım ama sizi bilgilendirmek istedim. Bundan 10 gün kadar önce Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesör doktor Özgür Pilancı'ya muayene oldu. 3 gün öncesine ameliyat tarihi aldım.3 gün önce yani Pazartesi günü saat 9 gibi ameliyata girdim. Doktor saat 7de odama geldi. Göğüslerimi ölçtü, çizdi. Bana çok büyük bir şey takamayacağını söyledi. 160 boyundayım 45 kiloyum büyük takmamın imkanı yok yanlardan taşar dedi. Zar zor 225 cc takmaya karar verdi. Ameliyata alındım, yaklaşık 2 saat sürmüş. Ameliyat sırasında hiçbir şey anlamadım, narkozdan korkuyordum ama koluma serum taktıkları an 3.saniyede bayıldım zaten hiçbir şey hatırlamıyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim, burada çok yorum okudum ''diş çektirmek bile daha çok acı veriyor'' diyen. Bunun mümkün olduğuna inanmıyorum, bu gerçekçi bir yorum değil. Pazartesi günü hayatımın en kötü günüydü. Daha önce böyle bir acı çektiğimi hatırlamıyorum. Sürekli titriyordum, ateşim çok fazla vardı, acıdan ve ağrıdan ağlıyordum, kıpırdayamıyordum bile. Göğüslerimin yanlarına takılan drenler kıpırdadıkça canımı yakıyordu. Ama hastane de doktorum da asistan doktorlar da hemşireler de çok ilgili. Defalarca iğne vurdular, morfin verdiler. İlk günü ağlayarak uyuyakalarak atlattım. İkinci gün yani dün ilaçlar etkisini göstermeye başladı, ilk kez ayağa kalkabildimm, birkaç tur attım koridorda. Zaten yürümek zor değil, yataktan kalkmak zor. Birinin yardımı gerekiyor ve sırtınızı değil boynunuzu tutmaları gerekiyor. Dünü de ağrı kesicilerle antibiyotiklerle atlattım ama beni rahatsız eden tek şey drenlerdi. Doktoruma lütfen bunları çıkarın dediğimde yarın çıkaracağız dedi. Bu sabah hep birlikte geldiler, drenleri kontrol ettiler, daha önceden aldırdıkları göğüs korsesini nasıl takmam gerektiğini anlattılar saat 1'e doğru da drenlerimi çıkardılar. Çıkarırken çok bir acı hissetmedim, birden bire çok rahatladım. Eve geldim, merdivenlerden kendim çıkabildim, yemeğimi kendim yiyebiliyorum, banyomu da yaptım şuan kollarımı kullanırken canımın yanması dışında gayet iyiyim. Fiyat konusunda bilgi vereyim, doktor parası silikon parası (225 cc mentor silikon) anestezi masrafları korse filan falan derken 3900 liralık bir harcama yaptım tamamen. Doktor işinde çok iyi çok ilgili bir doktor. Hastanenin de özelden hiçbir farkını görmedim. Herkese tavsiye ederim. Şuan göğüslerim şiş oldukları için çok büyük duruyorlar, doktorum ineceklerini söyledi, normal bir hale geldiğinde fotoğraflarını da paylaşacağım. Bu arada göğüslerimin önceki hali hakkında şöyle bir şey söyleyeyim hiç göğsüm yoktu. Limon bile değildi dümdüzdü. Bu yüzden 225 cc takmasıını anlayabiliyorum, göğüs dokum yoktu çünkü. Ama şuan görüntüden de gayet memnunum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
shelleyh meme estetiği
- Konu Sahibi shelleyh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2015
- 9
- 17
- 8
Geçmiş olsun canım:)Merhaba. Öncelikle şunu belirteceğim, bugün 3.günüm o yüzden kol ağrılarım yüzünden çok yazamayacağım ama sizi bilgilendirmek istedim. Bundan 10 gün kadar önce Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesör doktor Özgür Pilancı'ya muayene oldu. 3 gün öncesine ameliyat tarihi aldım.3 gün önce yani Pazartesi günü saat 9 gibi ameliyata girdim. Doktor saat 7de odama geldi. Göğüslerimi ölçtü, çizdi. Bana çok büyük bir şey takamayacağını söyledi. 160 boyundayım 45 kiloyum büyük takmamın imkanı yok yanlardan taşar dedi. Zar zor 225 cc takmaya karar verdi. Ameliyata alındım, yaklaşık 2 saat sürmüş. Ameliyat sırasında hiçbir şey anlamadım, narkozdan korkuyordum ama koluma serum taktıkları an 3.saniyede bayıldım zaten hiçbir şey hatırlamıyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim, burada çok yorum okudum ''diş çektirmek bile daha çok acı veriyor'' diyen. Bunun mümkün olduğuna inanmıyorum, bu gerçekçi bir yorum değil. Pazartesi günü hayatımın en kötü günüydü. Daha önce böyle bir acı çektiğimi hatırlamıyorum. Sürekli titriyordum, ateşim çok fazla vardı, acıdan ve ağrıdan ağlıyordum, kıpırdayamıyordum bile. Göğüslerimin yanlarına takılan drenler kıpırdadıkça canımı yakıyordu. Ama hastane de doktorum da asistan doktorlar da hemşireler de çok ilgili. Defalarca iğne vurdular, morfin verdiler. İlk günü ağlayarak uyuyakalarak atlattım. İkinci gün yani dün ilaçlar etkisini göstermeye başladı, ilk kez ayağa kalkabildimm, birkaç tur attım koridorda. Zaten yürümek zor değil, yataktan kalkmak zor. Birinin yardımı gerekiyor ve sırtınızı değil boynunuzu tutmaları gerekiyor. Dünü de ağrı kesicilerle antibiyotiklerle atlattım ama beni rahatsız eden tek şey drenlerdi. Doktoruma lütfen bunları çıkarın dediğimde yarın çıkaracağız dedi. Bu sabah hep birlikte geldiler, drenleri kontrol ettiler, daha önceden aldırdıkları göğüs korsesini nasıl takmam gerektiğini anlattılar saat 1'e doğru da drenlerimi çıkardılar. Çıkarırken çok bir acı hissetmedim, birden bire çok rahatladım. Eve geldim, merdivenlerden kendim çıkabildim, yemeğimi kendim yiyebiliyorum, banyomu da yaptım şuan kollarımı kullanırken canımın yanması dışında gayet iyiyim. Fiyat konusunda bilgi vereyim, doktor parası silikon parası (225 cc mentor silikon) anestezi masrafları korse filan falan derken 3900 liralık bir harcama yaptım tamamen. Doktor işinde çok iyi çok ilgili bir doktor. Hastanenin de özelden hiçbir farkını görmedim. Herkese tavsiye ederim. Şuan göğüslerim şiş oldukları için çok büyük duruyorlar, doktorum ineceklerini söyledi, normal bir hale geldiğinde fotoğraflarını da paylaşacağım. Bu arada göğüslerimin önceki hali hakkında şöyle bir şey söyleyeyim hiç göğsüm yoktu. Limon bile değildi dümdüzdü. Bu yüzden 225 cc takmasıını anlayabiliyorum, göğüs dokum yoktu çünkü. Ama şuan görüntüden de gayet memnunum.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Çok geçmiş olsun cnmMerhaba. Öncelikle şunu belirteceğim, bugün 3.günüm o yüzden kol ağrılarım yüzünden çok yazamayacağım ama sizi bilgilendirmek istedim. Bundan 10 gün kadar önce Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesör doktor Özgür Pilancı'ya muayene oldu. 3 gün öncesine ameliyat tarihi aldım.3 gün önce yani Pazartesi günü saat 9 gibi ameliyata girdim. Doktor saat 7de odama geldi. Göğüslerimi ölçtü, çizdi. Bana çok büyük bir şey takamayacağını söyledi. 160 boyundayım 45 kiloyum büyük takmamın imkanı yok yanlardan taşar dedi. Zar zor 225 cc takmaya karar verdi. Ameliyata alındım, yaklaşık 2 saat sürmüş. Ameliyat sırasında hiçbir şey anlamadım, narkozdan korkuyordum ama koluma serum taktıkları an 3.saniyede bayıldım zaten hiçbir şey hatırlamıyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim, burada çok yorum okudum ''diş çektirmek bile daha çok acı veriyor'' diyen. Bunun mümkün olduğuna inanmıyorum, bu gerçekçi bir yorum değil. Pazartesi günü hayatımın en kötü günüydü. Daha önce böyle bir acı çektiğimi hatırlamıyorum. Sürekli titriyordum, ateşim çok fazla vardı, acıdan ve ağrıdan ağlıyordum, kıpırdayamıyordum bile. Göğüslerimin yanlarına takılan drenler kıpırdadıkça canımı yakıyordu. Ama hastane de doktorum da asistan doktorlar da hemşireler de çok ilgili. Defalarca iğne vurdular, morfin verdiler. İlk günü ağlayarak uyuyakalarak atlattım. İkinci gün yani dün ilaçlar etkisini göstermeye başladı, ilk kez ayağa kalkabildimm, birkaç tur attım koridorda. Zaten yürümek zor değil, yataktan kalkmak zor. Birinin yardımı gerekiyor ve sırtınızı değil boynunuzu tutmaları gerekiyor. Dünü de ağrı kesicilerle antibiyotiklerle atlattım ama beni rahatsız eden tek şey drenlerdi. Doktoruma lütfen bunları çıkarın dediğimde yarın çıkaracağız dedi. Bu sabah hep birlikte geldiler, drenleri kontrol ettiler, daha önceden aldırdıkları göğüs korsesini nasıl takmam gerektiğini anlattılar saat 1'e doğru da drenlerimi çıkardılar. Çıkarırken çok bir acı hissetmedim, birden bire çok rahatladım. Eve geldim, merdivenlerden kendim çıkabildim, yemeğimi kendim yiyebiliyorum, banyomu da yaptım şuan kollarımı kullanırken canımın yanması dışında gayet iyiyim. Fiyat konusunda bilgi vereyim, doktor parası silikon parası (225 cc mentor silikon) anestezi masrafları korse filan falan derken 3900 liralık bir harcama yaptım tamamen. Doktor işinde çok iyi çok ilgili bir doktor. Hastanenin de özelden hiçbir farkını görmedim. Herkese tavsiye ederim. Şuan göğüslerim şiş oldukları için çok büyük duruyorlar, doktorum ineceklerini söyledi, normal bir hale geldiğinde fotoğraflarını da paylaşacağım. Bu arada göğüslerimin önceki hali hakkında şöyle bir şey söyleyeyim hiç göğsüm yoktu. Limon bile değildi dümdüzdü. Bu yüzden 225 cc takmasıını anlayabiliyorum, göğüs dokum yoktu çünkü. Ama şuan görüntüden de gayet memnunum.
- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Acıların geçince her gün iyiki de yaptırmışım iyiki de yaptirmisim ooooohhh sefam olsun diye diye gezersin canım geçmiş olsun kim ne derse desin emzirme doneminde göğüslerim süt dolardı ve dolgun dolgun memelerim olurdu şimdi ise silikon takıldı 2 ay oldu ama kesinlikle silikonlu meme daha seksi ve guzel duruyor dokununca da daha diri bazıları bilip bilmeden ay çok yapay hayatta taktirmam küçük olsun benim olsun Vs gibi yorumlar yapıyorlar ama o eskidenmis şimdiki silikonlar öyle değil
- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 335
- 323
kas altı mı üstü mü canım? çok geçmiş olsun ayrıcaMerhaba. Öncelikle şunu belirteceğim, bugün 3.günüm o yüzden kol ağrılarım yüzünden çok yazamayacağım ama sizi bilgilendirmek istedim. Bundan 10 gün kadar önce Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesör doktor Özgür Pilancı'ya muayene oldu. 3 gün öncesine ameliyat tarihi aldım.3 gün önce yani Pazartesi günü saat 9 gibi ameliyata girdim. Doktor saat 7de odama geldi. Göğüslerimi ölçtü, çizdi. Bana çok büyük bir şey takamayacağını söyledi. 160 boyundayım 45 kiloyum büyük takmamın imkanı yok yanlardan taşar dedi. Zar zor 225 cc takmaya karar verdi. Ameliyata alındım, yaklaşık 2 saat sürmüş. Ameliyat sırasında hiçbir şey anlamadım, narkozdan korkuyordum ama koluma serum taktıkları an 3.saniyede bayıldım zaten hiçbir şey hatırlamıyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim, burada çok yorum okudum ''diş çektirmek bile daha çok acı veriyor'' diyen. Bunun mümkün olduğuna inanmıyorum, bu gerçekçi bir yorum değil. Pazartesi günü hayatımın en kötü günüydü. Daha önce böyle bir acı çektiğimi hatırlamıyorum. Sürekli titriyordum, ateşim çok fazla vardı, acıdan ve ağrıdan ağlıyordum, kıpırdayamıyordum bile. Göğüslerimin yanlarına takılan drenler kıpırdadıkça canımı yakıyordu. Ama hastane de doktorum da asistan doktorlar da hemşireler de çok ilgili. Defalarca iğne vurdular, morfin verdiler. İlk günü ağlayarak uyuyakalarak atlattım. İkinci gün yani dün ilaçlar etkisini göstermeye başladı, ilk kez ayağa kalkabildimm, birkaç tur attım koridorda. Zaten yürümek zor değil, yataktan kalkmak zor. Birinin yardımı gerekiyor ve sırtınızı değil boynunuzu tutmaları gerekiyor. Dünü de ağrı kesicilerle antibiyotiklerle atlattım ama beni rahatsız eden tek şey drenlerdi. Doktoruma lütfen bunları çıkarın dediğimde yarın çıkaracağız dedi. Bu sabah hep birlikte geldiler, drenleri kontrol ettiler, daha önceden aldırdıkları göğüs korsesini nasıl takmam gerektiğini anlattılar saat 1'e doğru da drenlerimi çıkardılar. Çıkarırken çok bir acı hissetmedim, birden bire çok rahatladım. Eve geldim, merdivenlerden kendim çıkabildim, yemeğimi kendim yiyebiliyorum, banyomu da yaptım şuan kollarımı kullanırken canımın yanması dışında gayet iyiyim. Fiyat konusunda bilgi vereyim, doktor parası silikon parası (225 cc mentor silikon) anestezi masrafları korse filan falan derken 3900 liralık bir harcama yaptım tamamen. Doktor işinde çok iyi çok ilgili bir doktor. Hastanenin de özelden hiçbir farkını görmedim. Herkese tavsiye ederim. Şuan göğüslerim şiş oldukları için çok büyük duruyorlar, doktorum ineceklerini söyledi, normal bir hale geldiğinde fotoğraflarını da paylaşacağım. Bu arada göğüslerimin önceki hali hakkında şöyle bir şey söyleyeyim hiç göğsüm yoktu. Limon bile değildi dümdüzdü. Bu yüzden 225 cc takmasıını anlayabiliyorum, göğüs dokum yoktu çünkü. Ama şuan görüntüden de gayet memnunum.
- 17 Haziran 2015
- 70
- 47
- 18
- 17 Haziran 2015
- 70
- 47
- 18
çarşamba gününe randevu aldım ben de artık görüşmeye gidiyorum dr özgür pilancı biraz bilgi verebılsen super olurMerhaba. Öncelikle şunu belirteceğim, bugün 3.günüm o yüzden kol ağrılarım yüzünden çok yazamayacağım ama sizi bilgilendirmek istedim. Bundan 10 gün kadar önce Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde profesör doktor Özgür Pilancı'ya muayene oldu. 3 gün öncesine ameliyat tarihi aldım.3 gün önce yani Pazartesi günü saat 9 gibi ameliyata girdim. Doktor saat 7de odama geldi. Göğüslerimi ölçtü, çizdi. Bana çok büyük bir şey takamayacağını söyledi. 160 boyundayım 45 kiloyum büyük takmamın imkanı yok yanlardan taşar dedi. Zar zor 225 cc takmaya karar verdi. Ameliyata alındım, yaklaşık 2 saat sürmüş. Ameliyat sırasında hiçbir şey anlamadım, narkozdan korkuyordum ama koluma serum taktıkları an 3.saniyede bayıldım zaten hiçbir şey hatırlamıyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim, burada çok yorum okudum ''diş çektirmek bile daha çok acı veriyor'' diyen. Bunun mümkün olduğuna inanmıyorum, bu gerçekçi bir yorum değil. Pazartesi günü hayatımın en kötü günüydü. Daha önce böyle bir acı çektiğimi hatırlamıyorum. Sürekli titriyordum, ateşim çok fazla vardı, acıdan ve ağrıdan ağlıyordum, kıpırdayamıyordum bile. Göğüslerimin yanlarına takılan drenler kıpırdadıkça canımı yakıyordu. Ama hastane de doktorum da asistan doktorlar da hemşireler de çok ilgili. Defalarca iğne vurdular, morfin verdiler. İlk günü ağlayarak uyuyakalarak atlattım. İkinci gün yani dün ilaçlar etkisini göstermeye başladı, ilk kez ayağa kalkabildimm, birkaç tur attım koridorda. Zaten yürümek zor değil, yataktan kalkmak zor. Birinin yardımı gerekiyor ve sırtınızı değil boynunuzu tutmaları gerekiyor. Dünü de ağrı kesicilerle antibiyotiklerle atlattım ama beni rahatsız eden tek şey drenlerdi. Doktoruma lütfen bunları çıkarın dediğimde yarın çıkaracağız dedi. Bu sabah hep birlikte geldiler, drenleri kontrol ettiler, daha önceden aldırdıkları göğüs korsesini nasıl takmam gerektiğini anlattılar saat 1'e doğru da drenlerimi çıkardılar. Çıkarırken çok bir acı hissetmedim, birden bire çok rahatladım. Eve geldim, merdivenlerden kendim çıkabildim, yemeğimi kendim yiyebiliyorum, banyomu da yaptım şuan kollarımı kullanırken canımın yanması dışında gayet iyiyim. Fiyat konusunda bilgi vereyim, doktor parası silikon parası (225 cc mentor silikon) anestezi masrafları korse filan falan derken 3900 liralık bir harcama yaptım tamamen. Doktor işinde çok iyi çok ilgili bir doktor. Hastanenin de özelden hiçbir farkını görmedim. Herkese tavsiye ederim. Şuan göğüslerim şiş oldukları için çok büyük duruyorlar, doktorum ineceklerini söyledi, normal bir hale geldiğinde fotoğraflarını da paylaşacağım. Bu arada göğüslerimin önceki hali hakkında şöyle bir şey söyleyeyim hiç göğsüm yoktu. Limon bile değildi dümdüzdü. Bu yüzden 225 cc takmasıını anlayabiliyorum, göğüs dokum yoktu çünkü. Ama şuan görüntüden de gayet memnunum.