Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet canım ama çok pahalı bir oje miş artı yanında yardımcı ürünlerinide almak gerekiyormuş olmazsa olmuyormuş kuaförlerde 40 tl ye sürüyorlar tek el tabi el ayak istersenz 80 miş yuh yani asla vermem o parayı 2 günde bir yenilerim daha iyi
Ojenin tırnakta uzun kalması ayrıca sararmasına neden olmuyor mu? benim en büyük şikayetim bu durum. Gerçi birkaç markada tırnak beyazlatıcı var ama onlarda çok işe yaramadı. Buna çözüm öneren var mı? çok sevinirim
Valla oje denilen meret benim her akşam deli gibi vaktimi çalıyordu.. Artık Shellac kullanıyorum tabi kuaförüm uyguluyor. Çoook memnunum tavsiye ederim .. Sararma falan olmuyor çünkü hava ve su geçiren bir uygulama tam tersine 105 gün sonrasında sorunlu tırnaklar daha iyi görünüyormuş,, ben deniyorum..
tırnaga zarar vermenın aksıne bakım yapıo guclendırıp uzatıyo,hava gecırgen bı yapısı varmıs ıjenın 15 gun sonunda ne sararma ne yıpranma aksıne her zamankınden uzun ve guclu tırnaklar ben sımdı e baydan setını almaya calsıyorum flormar falan fıs ya kuruması bır dert soyulup cızılmesı ayrı bı dert french seklınde yaptırmıstım 15 gun boyunca cızılme dahı olmadan cam gıbı parlaak kalmıstı
kesinlikle sararmiyor hatta tirnaklara bakim yapiyor sadece kuaforler ve tirnak merkezleri uyguluyor ve onlar cikariyor.bewn yaptiriyorum arada. koyu renk denemeyin 2 hafta sonra diplerden belli oluyor cok . french de kesin sonuc nefis tavsiye ederim.
Kesinlikle mükemmel bir uygulama shellac tırnak yeme problemim vardı ve tırnaklarım çok güçsüzdü kırılıyordu shellac yaptırdım tırnaklarım sertleşti ojelerim cam gibi parlıyor sürekli aseton kullanmak zorunda kalmıyorum aseton tırnakları cok yıpratıyor çünkü
Son zamanlarda özellikle muhafazakâr kesimin tercih ettiği ‘su geçiren ojelerin’ aslında su geçirmediği belirtiliyor. Maltepe’deki biyokimya laboratuvarında deney yapan yüksek kimya mühendisi Kudret Livaoğlu, ojelerin hiçbir şekilde su geçirmediğini söylüyor. Livaoğlu, deneyi “Ojeyi su geçirgenliği olan filtre üzerine sürüp kuruttuktan sonra bir süre su üzerinde beklettik. Filtre kâğıdının alt yüzeyini incelediğimizde hiçbir şekilde su geçişi olmadığını gördük. Bu ojelerin su bazlı olması ojenin su geçirdiği anlamına gelmiyor.” diyor. İslam hukukçusu Saffet Köse ise “Bu tür ürünler altına su da geçirmiyorsa yıkanması gereken organlar yıkanmamış kabul ediliyor. Bu durumda abdest ya da gusül alınmamış oluyor.” ifadesini kullanıyor. Ojenin suyu tırnağa geçirmemesi ve abdeste engel olması sebebiyle Hindistan’da bir kozmetik firması su geçiren oje ürettiğini açıkladı. Ancak Livaoğlu, “Zaten bu bilimsel yönüyle de mantıklı bir durum değil. Bu tipte formülasyonların diğer ojeler gibi çözücü, alkol, formaldehid, tuloen, phytalat, asetat, glikol ether gibi zararlı kimyasallar, uçucular ve dolayısıyla koku içermediği doğru. Ancak yine de su bazlı akrilik bir polimer içeriyor. Akrilik, plastiğin ana maddesidir ve plastik kaplı bir tabakanın su geçirmeyeceğini bu alanda uzman olmayanlar da anlayabilir.” diye konuşuyor.
Livaoğlu, “Hindistanlı bu firmadan ürünü ben de aldım. Bu ürünlerin su bazlı olması zararlı solventler içermemesi anlamındadır. Yani sağlık için daha iyidir, fakat bu su geçiriyor anlamına gelmez. Aynı durum duvar boyalarında da var.” diyor. Muhafazakâr kesim için bunun cazip görülen tarafının herhangi bir çözücüye ihtiyaç duymadan soyulma yöntemi ile çıkarılabilmesi olduğunu söyleyen Kudret Livaoğlu, şunları kaydediyor: “Ojenin soyulma yöntemi ile çıkıyor olması maalesef ki su geçirdiğini göstermiyor.”
Muhafazakarın ojeyle ne işi var?? Dikkat çekmemek diye başını kapatan insanın kırmızı oje ile makyajla ne işi var? Shellac kalıcı ojedir, herkes için üretilmiştir yemişim muhafazakar kesimi, su geçirip geçirmemesini.