• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

she (pembe) yardım

zerzevat

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2007
260
5
318
Rize
ya kızlar nisanlım yazlıkta kullandıgım pembe she parfumumu cok begendi. ona benzer bi parfum kullanmamı istiyo. o tarz bir kokuya sahip önerebileceginiz parfumler varmı ünlü markaların? kenzo armani kullandım begenmedi. heralde daha seker kokan seyleri begenio ya.kafamçokkarıştı

gucci rush önerebilirim tıptatıp aynı koku olmasa da she yi beğenen onuda beğenir=)

she kullanmaya devam et o zaman...yaz kokusu diyemi vazgeçtin..........candy aynen şeker gibi kokuyor ağır gelmezse kışın onu kullan...ama aynı şeker gibi

kızlar cok sagolun ya sheye pek kanım ısınmadı bide ona o kadar para verecegime daha ünlü okkalı markaların dolumunu almak mantıklı geldi:D

kızlar bu candy channel in mi? 2sini de bi deniyim. gerci sokağa cıktıgında her yer ya armani kenzo ya gucci falan kokuyo bende faklı olsun istedim ama bakalım benim tenimde nası durcak deniyim önerilerinizii:)

cok sekerlı kokular ustunuzde şeker erımıs gıbı kokmuyor mu kızlar
ben de bır seda she aldım cok sekerdı hakıkaten ama ustumde seker erimiş gıbı kokuyrdum dıye dusundum :) vazgectım sonra, sızce de bıraz abartılı degıl mı bu seker kokuları?

ya bende gundelige kullanmicam nişanlım subay zaten yılda 1 ay görüyorum toplam. bari görüstügmüzde onun sewdigi gibi kokayım ya kurban olurum ona ösledim kıslar yaaa:(

collezyonun coll chic parfümünü bi dene istersen tam bi şeker kokusu aynı pabuk şekeri gibi kokuo :asigim:

canım ben candy almştım dolum olarak satılıyordu black point serisinin di.ben kullanıyorum herkes cok begenio vala

She pembe (hunca) çilek kokulu. Sıcak havalarda hiç çekilmiyor şakkıdı

evet ya yerli hunca firmasına ait she serisinin pembesinden bahsediyorum
ben erzurumdayım ablama sipariş wercem d&p den alıp yollasın diye ama kafam karıstı simdi. yanlıs anlasıldıysa yanlıs örnekler werilmiş bana:(

cok içi bayan öğğkkk bu ne yaa dedirticek kadar şeker kokmak da istemiyorum. of of ööyle bi yerde yasıyorum ki. gidip alabilcegim kokusunu deneyebilecegim bi yer bile yok. o yuzden kafanızı şişiriyorum bu kadar kkızlar yaa kusura bakmayın:(

Evde testerı vardı denedim. Aslında bu çok bildik bir kokunun aynısı ama çıkaramadım bir türlü çok şekerli. Çilek kokusu değilde çilek şekeri gibi.

cok rahatsız edici bi seker kokusu warmı Nurdant. içi baymasın ya ablam beklio bende sizden haber bekliyorum hala parfumu söyliyim de alsın yollasın die:)

Bahsettiğim senin kullandığın she is fun olan. Ben şekerli kokuları sevmediğim için bana fazla geldi. Herkesizn bayıldığı pek çok parfüm beni rahatsız ediyor sen en iyisi kendin dene. For yoular da da roxxanne in ünlü parfümlerin benzerlerinden olanları secret prestige mood roxanne adı altında satılıyor. Sizin orada for you varsa bakabilirsin. Mesela geçen gün orada miss dior cherrie yi denedim. o da şekerli bir kokuydu.

she pembe aldm sewemedm bi türlü yha 2 sıktm dayanamadm sora arkiye werdm herkezin çk hoşuna gdio kokusu bi ben sevemedmm:1no2:

Back