• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

She parfümleri hakkında karar veremedim ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar burada she parfümlerinin çok methini duyduğumdan ve fiyatı uygun olduğundan she nin bütün deodorantlarını kokladım..
açıkcası hepsi güzeldi fakat yeşil,kırmızı ve mor olanı birbirine çok benziyordu sanırım....yada ardarda koklayınca farklarını anlamadım...
bir tek mavi olanı farklı geldi ve 2. kez tekrar koklama gereği duydum..

malum şimdi yaz mevsimi eli kulağında...ben de parfümlerimi tene değil kıyafete sıkanlardanım daha kalıcı oluyor diye...
yaz için hangi she ler uygun ?

diğer bir sorum da bu sheler malum liseli genç kızlara yönelik çıkarılmış...fakat ben 27 yaşındayım ama 19-20 gibi gösteriyorum....çalışmadığım için çok da klasik ve kadınsı giyinen biri değilim spor-şık giyinirim...sizce she ler bana olur mu ?

mavi she bana kalırsa yaza daha çok uyar daha ferah bi koku. yeşil ve mor oldukça şekerli biraz daha ağır ona nispeten. diğer renkleri pek hatırlamıyorum ama she ile ilgili ben bir anket açmıştım ordaki yorumlar ve sonuçta sana yardımcı olabilir.

bende moru var cok tavsıye etmıyorum belkı yaz ıcın ıyıı gdıcektır kıs ıcın begenmedım

Bende 28 yaşındayım ama kırmızı she kullanıyorum hem parfüm hem rollon bence yaz içinde uygun olabilir ayrıca isteyen her yaştan insan kullanabilir düşüncesindeyim öyle şeylere takılma bence

az önce şişelerin renkleriyle içindeki kokuların bağlantısıyla ilgili araştırmalarım sona erdi :)
ve çıkardığım sonuca göre she nin yaz için uygun olanları şişe renklerindende anlaşılacağı gibi..turuncu,yeşil ve mavi olanı gibime geliyor...

kırmızı ve mor dikkat ederseniz diğer renklere göre rengi koyu kalıyor..daha çok kışı çağrıştırıyor :)

en qüzeLi pembe oLan sonra moR ama bence she aLma hiç kaLıcı bi paRfüm değiL paranı ona haRcayacağına daha ucuZ ve kaLiteli daha qüzeL MarKalar ve kokuLar mevcut cnm ;)

arkadaşlar birşey daha sorucam she kullananlar kutusuna yada şişesine bakıp bana söyleyebilirler mi ?
sheler acaba EDP mi yoksa EDT mi ?
yani eau de parfum mu...eau de toilette mi ?

mavi rengi yaza uygun olabilir. Mor ve kırmızıyı çıkar seçeneklerden bence. Mor biraz daha hafif ama kırmızı olan tam şeker gibi kokuyor. Bence yaz için ağır olabilir. O yüzden maviyi tercih et derim. :1rolleyes:

merhaba arkadaşlar,
yaza uygun parfüm arayışı içindeyken sayfaya rastladım. çok güzel bir başlık açmışsınız. kokusunu da beğendim. she.com.tr sitesine de girdim. she is fun olan yani pembe renkli parfüm tam bana göre. ama ben cool'um diyenler mavisinden şaşmasın :)

she is fun deodorant spray tek geçiyorum.. bir yıldır 10 a yakın şişe bitirdim. miss gibi kokuyor.. kremini de rolonu da kullanıyorum.. kesinlikle shenin en iyisi bu

Pembe çok güzel kokuyor hatta şuan onu kullanıyorum çok kalıcı degil yalnız :)

Pembe çok güzel kokuyor hatta şuan onu kullanıyorum çok kalıcı degil yalnız :)

Bende pembesine bayılıyorum çok güzel kokuyor.Parfümünüde deodorantınıda kullanıyorum.Eşimde çok seviyor bu kokuyu.Ayrıca kalpli kutusunuda çok seviyorum makyaj malzemeleri tokalar vs. ıvır zıvır koymak için çok kullanışlı oluyor.

Back