shameless'ın senede 3 ay haksızlığı ve bir sorum var

cundagg

Some dance to remember, some dance to forget
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
2.965
4.480
40
kızlar aranızda izleyen vardır. ben bu diziyi çok severek izliyorum fakat senede 3 ay gösteriyorlar. az önce 5. sezonun sezon finalini izledim. bitmesin diye durdura durdura, sindire sindire... şimdi bir sorum olacak ben amerikan uyarlamasını izliyorum. orjinal ingiliz versiyonunu hiç izlemedim. aranızda izleyen varsa konular bire bir ilerliyor mu? 1 sene beklemeye tahammül edemiycem bu sefer ingiliz verisyonundan 6. sezonu izlesem mi? yok bire bir gitmiyorsa ingiliz versiyonuna en baştan mı başlasam?

Sen hic sherlock,black mirror falan izlememişin sanırım.

Sen hic sherlock,black mirror falan izlememişin sanırım.
onlarda yılda 3 ay gösteriliyorlar diye mi söylüyorsunuz? sormak istediğim o değildi o diziyi sevdiğim ve izlemeye doyamadığımı vurgulamak içindi ben ingiliz ve amerikan versiyonlarının paralel gidip gitmediğini merak ediyorum.

sakın izleme... tamamen soğursun... nasıl başladıysan ordan devam et... sabretmek soğumaktan iyidir..

zaten ingiliz versiyonunun türkçe versiyonlarını bulmak pek mümkün değil ve de bir süre sonra paralel gitmediklerini biliyorum. tamamen farklı iki dizi olduğu söyleniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…