Shalimar mı shalimar initial mi?

Senghi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
6
0
1
34
Guerlain in iki parfümü arasında kararsızım ikisinin de kokusunu bilmiyorum. Kullanan varsa ikisi arasında tercih yapmama yardımcı olabilir mi?

Shalimar initial genelde daha modern daha genç geliyor kokunun müdavimlerine. Ama bana sorarsan eğer ağır oturaklı diye tabir edebileceğimiz cidden 30+ yaş kokuları bu ikiside.. yani chanel no:5 tarzında kokular..

Shalimar initial genelde daha modern daha genç geliyor kokunun müdavimlerine. Ama bana sorarsan eğer ağır oturaklı diye tabir edebileceğimiz cidden 30+ yaş kokuları bu ikiside.. yani chanel no:5 tarzında kokular..
Teşekkür ederim linstant
Teşekkür ederim öncelikle l'ınstant de guerlain e karar verdim onu aldım ve severek kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…