• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Shakira nın yeni saç stili bayıldımm sizce nasıl?

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
benim saçım aynı modeldi ısrarla platin olmak istedim
ve oldum
şuan platin sarıyım
ama shakiranın bu klibini görünce neredeyse aşık olacaktım
tekrar dönesim geldi eski halime sizce nasıl kızlar çok tatlı bence

$Rabiosa.jpg

VİDEOYU İZLEYİN MUTLAKA

[video=youtube;a5irTX82olg]http://www.youtube.com/watch?v=a5irTX82olg&ob=av2e[/video]

bildigim kadariyla bu sadece peruk..
yani shakiranin saclari hala ayni eskisi gibi..
bence kesinlikle böyle koyu bir tona boyama cünkü sonra tekrar acmasi cok zor oluyor ve saclar cok yipraniyor...
rengini bir iki ton koyulastir bence..

bebiş bu benim bildiğimde peruk :/ yani hiç boş yere saçınla oynama bence ...
ve evet koyu bir renk bu yeni platin sarı olmuşken ne gerek var :1: onaylamıyorum :1:

ne olursa olsun bu hali sarışın halinden çook daha iyi,çıtır ve hoş,normalde shakira beğenmeyen ben bu hali ile gözlerimi alamamıştım:)

canım sen bildiğim kadarıyla platin olmak için çok uğraştın saçlarını bu kadar koyulaştırmanı önermem çünkü koyulaştırınca tekrar sıkılıp yine açmak isteyeceksin ve saçların çok yıpranacak ben cesaret edemediğimden sadece 1 ton koyulaştırdım çünkü sarı saç sevdamı biliyorum şuan daha mutluyum sende 1-2 ton koyulaştırabilirsin bi değişiklik istersen

Diger sac turu cok daha guzel ve sexy bence...bu ne ya,gercekten cocuklarin sacini kestirirler ya aynen oyle olmus:1::1:

Back