Shaiya Online Türkiye

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
115
Puanlar
323
sitemizde hiç oyun tanıtımı olmadığını ancak pc oyunlarına ve online oyunlarına bayanlarında ilgili olduğunu gördüm ve paylaşmak istedim.

Shaiya oyununu en azından gezdiğiniz sitelerdeki linklerden vs. görmüşsünüzdür mutlaka.
kısaca oyun hakkında bilgi vermek istiyorum önce.
oyun adında da anlaşılacağı üzere online bir oyun. aynı anda yüzlerce hatta binlerce üyeyle birliktesiniz.önceleri sadece klavye ve mause a el yatkınlığınız yeterli oyunu oynayabilmek için. fakat aşamalar ilerledikçe kullandığınız charla (karakteriniz) ilgili geniş bilgi ve hesaplamalar yapmanız gekecek. daha ileri aşamalarda ise guruplara ve daha fazlasına ihtiyaç duyacaksınız. giydiğiniz kıyafetleri, silahları geliştirebilmek için birlik 100-150 kişinin saatlerce kesmeye uğraştığı yaratıkları kesmek zorunda kalıcaksınız.

ben bu oyuna eşime kızarak 3,5 yıl önce amerikan serverında başladım. fakat Türkçesinin gelmesiyle Türk server larına geçiş yaptık. bayanlarında oynayabileceği 2008 yılında dünyanın en iyi grafik ödülünü alan, 2010 da ise dünyanın en elit oyuncu kitlesi ödülüne layık görülmüş bir oyun. genel konuşmalarda çok fazla küfür ve argo kelime göremeyeceğiniz genelini 25 yaş civarı oluşturan bir oyuncu kitlesi var.fakat uyarayım sakın tanıtımlarındaki ve sitesine girişteki ücretsiz yalanına kanmayın. oyunu bir süre oynadıktan sonra birşeyleri elde edebimek için hayal bile edemeyeceğiniz ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.ve bağımlılık oranı çok yüksek.

güzel oyun ilk çıktııg dönemlerde biraz oynamıştım ama sonra bırakmak zorunda kaldım farklı oyunlar aramaya başladım sıkıcı geldi sonrası S:

Back