• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shah Rukh Khan

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.418
1.123
Depresyonlardan depresyon beğenirken, izlediğim filmleriyle beni benden alan Hint asıllı oyuncu.. Neredeyse annem yaşında olmasına rağmen taş çatlasın (ki bence gerçekten çatlasın) 30 gösterir.. Bir "My name is Khan" veya "Kal Ho Naa Ho " izlenmeden hakkında fikir sahibi olunmamalıdır.. Depresyondayken izlenmemelidir, aksi halde depresyon hırkası ördürtür insana :37:

Depresyonlardan depresyon beğenirken, izlediğim filmleriyle beni benden alan Hint asıllı oyuncu.. Neredeyse annem yaşında olmasına rağmen taş çatlasın (ki bence gerçekten çatlasın) 30 gösterir.. Bir "My name is Khan" veya "Kal Ho Naa Ho " izlenmeden hakkında fikir sahibi olunmamalıdır.. Depresyondayken izlenmemelidir, aksi halde depresyon hırkası ördürtür insana :37:

bende cok begenerek ızledım :)) depresyon hırkan ne renk bu arada :D

siyah olaymıs ıyıymıs :) 3 idiot izledin mi? onuda izle yenı bır hırkaya basla..

srkhanin filmlerini cok severek izlerim :16::16:

son filminide tavsiye ederim cok güzel ask filmi

Başrol'ünü oynadığı Chennai Express 8 Ağustos itibariyle gösterime girecektir ve biz sevenleri mecburen torrent torrent geziciiz efenim :50: Ne olurdu yani Türkiye'de de gösterime girseydi diye hayıflandığım filmin, mükemmel, cool, havalı, kibar, nazik oyuncu kişisidir..

3 idiots'la tanıdığım amir khan var, bunun amca versiyonu. Amcaymış aslında (65 doğumlu) ama taş çatlasın 30 dersin. Ana oğul mu acaba bunlar ? :26: Tavsiye için teşekkürler, amir khavnın diğer filmlerini bitirdikten sonra da bu teyzeyle devam ediciim hint sinemasına. Depresyon hırkası motiflerini paylaşalım :)

3 idiots'la tanıdığım amir khan var, bunun amca versiyonu. Amcaymış aslında (65 doğumlu) ama taş çatlasın 30 dersin. Ana oğul mu acaba bunlar ? :26: Tavsiye için teşekkürler, amir khavnın diğer filmlerini bitirdikten sonra da bu teyzeyle devam ediciim hint sinemasına. Depresyon hırkası motiflerini paylaşalım :)

Anne oğul mu demişim :) Birisi annem yaşında diyince oyuncuyu kadın sandım, anne oğul diyivermişim. Hem bu da 65 doğumluymuş. Acaba Hakan Peker de mi Hint, o da mı 65 doğumlu?

Son düzenleme:
annem yaşında olduğu doğrudur ama hala taştır kendisi :27: Chennai Express'inde yine konuşturmuş oyunculuğunu ve ahenkli saçlarını.. ailecek hastasıyız efenim, bu filmi de şiddetle önerilir :42:

annem yaşında olduğu doğrudur ama hala taştır kendisi :KK53: Chennai Express'inde yine konuşturmuş oyunculuğunu ve ahenkli saçlarını.. ailecek hastasıyız efenim, bu filmi de şiddetle önerilir :KK42:

yahu bu adam can yaa... acayip havalı, cool ve karizmatik...

cuma günlerini srk günü yaptik üst komsumuzla. her cuma izliyoruz aralıksız. :cool:

Chennai Express cok hoşumuza gitmedi.. benim favorilerim;
rab ne bana di jodi
jab tak hai jaan
ve kabhi khushi kabhie gham :KK51:

Back