shagyy halım ı

cmekli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
46
Yer
Bursa
benim bir shagyy halım var sakarlığım tuttu ve ben üstüne porçöz döktüm ve 3 kere yıkadım sarı bir sıvı gtti dökülen bölümden ve bir türlü durulanmadı öyle idare edeyim dedim bu defa halımın rengi aldığım 1 sene olmadı kirliymiş gibi yıkasamda gitmiyo ve halımdan suan nefret ediyorum yalnız ben halımı hep sabunla yıkıyorum diğer halılarımıda tabi aldığımız yer sabunla yıkayın dediler acaba sabunmu çıkarmıyo şu halı yıkamak için şampuanlar işimi görürmü ben hiç kullanmadım kullananıda görmedim nasıl kullanılıyo halı yıkama makinem yok elde nasıl kullanılır hangi markayı önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yazan arkadaşlara teşekkürler

umudum var biri sorumu cvplıcak kkne güveniyorum

ben shaggy halılarımı pril ile yıkadım,en son da yumuşatıcı döktüm..mis gibi oldular...

sağol cnm cvp verdiğin için inşallah işe yarar çünki severek aldım ama içim kaldırmıyo resmen mahvoldu yani atmayada kıyamıyorum

bişe olmaz inş. ben yıkıyorum bişe olmuyor..hatta halının üstündeki ipleri ilk günkü gibi hacim kazanıyor:)

slm cnm denicem önerilerinizide hamilelikten dolayı hep erteliyorum çok sağol teşekkür ederim

birde asiton dene canım halıda oluşan lekeleri çok çabuk çıkarıyor.asitonu sadece leke olan yere dök silmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…