Shagy halı temizliği konusunda yardım lütfen!

cennet84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
11
0
36
Almanya
shaggy hali aldim ve cok pismanim uzun tüyülü oldugu icin süpürüken icindeki kirintilar cikmiyor ve koku yapmaya basladi,havva güzelken yikiyalim dedim (yikamasida berbat)
simdi o koku daha da berbatlasti salona girerken o igrend kokuyla karsilasiyorsun napicagimi bilmiyorum :(,bir sene bile olmadi haliyi alali!bana kalsa yeni bitane alicam ama esim kafayi yer :mymeka :sempatiksalakcinni
ne yapicagimi bilmiyorum birsey önerin lütfen..

canım ya içine sinmeyen durum temizliğimi ablamında uzun tüylü ama öyle bi sorunolmadı yıkattıda.acaba seninkinin içine kokusu geçmeyen bişey filan mı döküldüki

cnm ben de kullanıyorum ama hiç koku olmuyor dediğin gibi kırıntılar içinde kalıyor silkeliyoruz falan sonra süpürgenin ucunu çıkarıp süpürüorum ben ellerimle çıkarıorum kırıntı,saçları fln ama koku olmuyor

cvplariniz icin tesk ederim,problem cözüldü galiba,hali daha nemli biz farkinda degildik ;)
mübarek havvalar da yagmurlu simdi catiya astikbakalim 2-3 gün bi bekliyelim nolcak.
evet kirintilari ben elimle cikartiyorum silkeliyorum,ama bidaha almam böyle bi hali ya :( 2 cocuklada zor oluyor,vallah bana kalsa hic hali koymak istemiyorum,ama halisiz da ev ciplak duruyor ;)
cvplariniz icin yine tsk ederim

Back
X