Shaggy halı yıkama sorunsalı

Kararlikararsiz

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
63
47
88
Merhaba kızlar, dogru yere açtimmi konuyu bilmiyorum ama shaggy halısıni elle yıkayan üyelerin yardimina ihtiyacim var.
Sorun şu ki iki keredir halilarimi hali yikamacilara vermeyip elle yikiyorum. Güzelce yikiyorum beyaz kisimlari parliyor, buraya kadar normal. Ama gel gelelim kurutma aşamasinda asagida kalan kisimlardaki tuylerin ucu saprari oluyor. Sarkitmadan da koyup kurutabilecegim bir alan yok. Sizler shaggy halilarinizi nasil kurutuyorsunuz?

Halilari yikayinca hemen asagi mi sarkitiyorsunuz eger oyleyse rulo yapin balkonda beklesin suyu suzulsun iyice sonra aşağı sarkıtırsınız.

Halilari yikayinca hemen asagi mi sarkitiyorsunuz eger oyleyse rulo yapin balkonda beklesin suyu suzulsun iyice sonra aşağı sarkıtırsınız.
Yok suyu suzuluncede malesef tam kurumadigindan sarariyor. Hic sarkitmamak gerekiyor dediler ama öylede kurumasi büyük sıkıntı

Ay korkulu rüyamdı . Hepsini atarak rahatladım
Temizligide zor diyorlar bir ara tanidigim anlatti halilari supuruyor işte makine ile duzenli olarak halilar burada belirli mevsimde kaldırılır serilmez sicaktan oturu kadin kaldirayim ya yikarim ya silerim demis birde ne gorsun pislikler hep halinin alt kismina toplanmis,bir kac kisiden daha duymuştum bu olayi.

Shaggy asla eve sokulacak bir halı değil tecrübeyle sabittir, o hatayı bir kere yaptım bin pişman oldum, evde ne kadar halı varsa çöpe attım, kış mevsimi sert geçen yerler veyahut bebekli evler için bir şey diyemem ama evinin ısınma sorunu olmayan herkese ince tüysüz yazlık halıları öneririm, salona bir tane yazlık halı serdim geri kalan her yer halısız yolluksuz silip süpürüyorum ne saçlar halıların arasına girdi derdi oluyor ne halılar toz tuttu derdi.

Keşke benimde derdim bu olsa
Yapmıyorum bundan sonra burda yiyip burda s.... modundayım

Sorma o halının tek temizlenme şekli iki kişi karşı kaşıya tutup halıyı ters çevirip çırpacaklr . Yoksa imkansızzz aslaa temizlenmiyor .
Şiödi evime aldım incecik halılar ohhhh hem kolay süpürülüyor hem toz tutmuyor

Shaggy halıları yıkamayı bıraktım yıkamaya gönderiyorum bayramda geldi sermiyicem dedim halısız mis gibi şimdi 3 çocukla ki temizleniyor melet süpürge makinası filan üstündeki kabayı alıyor ince toz içe doluyor birde geçen oğlum bi kutu iğneyi nerden bulmuşsa açmış halıya dökmüş Allahım kafayı yedim hepsini bulup çıkarana kadar ,, az kaldı atıp rahatlamaya .. dün ince halılardan sipariş verdim

Kesinlikle ayni fikirdeyim, moda diye kullanişsiz şeyleri almamak lazimmis. Senelerdir ayni sorunu yasiyorum ve degistirene kadarda yasayacagim mecburen. Yazlık halilarin gözünü seveyim

İğne olayı bardağı taşıran son damla olmuş, okuyunca kendi başıma gelmiş gibi irkildim doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…