merhaba canım benim evim komple shaggy halı :)) o kadar düşünme bence çok şık oluyo gerçekten temizliği için korkuyodum bende ama süpürgenin çekişi iyiyse hiiç sorun olmuyo ve leke de çabuk çıkıyo rahat ol :) bu arada en üstteki puanlı olan çok güzel benimkilere benziyo onu al :))))
alerjik bi rahatsızlığı olan varsa almayın astım öksürük gibi tetikliyo rahatsızlığı bu tarz şeyler saggy i ben hiç almadım hatta halıcıda begendim bi tane satan adam vermedi hiç sevmiyorum bunları ve tavsiye etmiyorum kardeşim dedi hijyen ve sağlık açısından heleki bebeğiniz varsa biraz daha düşünün derim
ayy hepsi de var bende(
mevsim allerjisi nefes darlığı
bebeğim de var yeni 1 yaşına girdi
sağ ol canım, bilgilendirdiğin için..
Ben evimde neredeyse her yerde kullanıyorum. Mutfak halım bile shaggy. İçine çok şey kaçtığı ve hemen gömüldüğü doğru. Temizliğini arnica bora ile yapıyorum. Turbo fırça döverek kabartıyor halıyı. 2-3 haftada bir ters çevirip silkeliyorum. O zaman da içindeki parçalar düşüyor yere.
Silince üstüne damlayan lekeler geçiyor. Tahin, pekmez, yumurta, salça, çay vs. lekeleri oldu halımda ve hep bulaşık deterjanı ya da loc kullanarak temizledim.
Yıkatmaya da verdim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Merhaba bayanlar,
Size bir sorum olacak..
Ben bu zamana kadar shaggy halılarla ilgili çok olumsuz şeyler duydum ama yine de görsellik acısından o kadar şıklar ki, dayanamayıp bir tane internetten sipariş etmeye karar verdim.
Ama gel görelim, bu sefer hangi halıyı alacağıma karar veremedim.
Lütfen, seçmeme yardımcı olur musunuz?
Bir de temizliğiyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Merhaba bayanlar,
Size bir sorum olacak..
Ben bu zamana kadar shaggy halılarla ilgili çok olumsuz şeyler duydum ama yine de görsellik acısından o kadar şıklar ki, dayanamayıp bir tane internetten sipariş etmeye karar verdim.
Ama gel görelim, bu sefer hangi halıyı alacağıma karar veremedim.
Lütfen, seçmeme yardımcı olur musunuz?
Bir de temizliğiyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?