• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shaggy halı kullananlar ve kullanmayanlar bir bakın :) + anket

SİZCE HANGİ HALI ?

• 1

OY: 6 33,3%
  • 2

OY: 1 5,6%
  • 3

OY: 5 27,8%
  • 4

OY: 0 0,0%
  • 5

OY: 5 27,8%
  • 6

OY: 1 5,6%

• Ankete Katılan
    18

Yagmur052

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.125
18
158
Merhaba bayanlar,
Size bir sorum olacak..
Ben bu zamana kadar shaggy halılarla ilgili çok olumsuz şeyler duydum ama yine de görsellik acısından o kadar şıklar ki, dayanamayıp bir tane internetten sipariş etmeye karar verdim.
Ama gel görelim, bu sefer hangi halıyı alacağıma karar veremedim.
Lütfen, seçmeme yardımcı olur musunuz?

Bir de temizliğiyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim :)

Eklentiler

• $pr_01_47_max.webp
    $pr_01_47_max.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 288
  • $pr_01_553_max.webp
    $pr_01_553_max.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 318
  • $pr_01_557_max.webp
    $pr_01_557_max.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 243
  • $pr_01_561_max.webp
    $pr_01_561_max.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 731
  • $pr_01_715_max.webp
    $pr_01_715_max.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 406
  • $pr_01_718_max.webp
    $pr_01_718_max.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 202
merhaba canım benim evim komple shaggy halı :)) o kadar düşünme bence çok şık oluyo gerçekten temizliği için korkuyodum bende ama süpürgenin çekişi iyiyse hiiç sorun olmuyo ve leke de çabuk çıkıyo rahat ol :) bu arada en üstteki puanlı olan çok güzel benimkilere benziyo onu al :))))

Son düzenleme:
alerjik bi rahatsızlığı olan varsa almayın astım öksürük gibi tetikliyo rahatsızlığı bu tarz şeyler saggy i ben hiç almadım hatta halıcıda begendim bi tane satan adam vermedi hiç sevmiyorum bunları ve tavsiye etmiyorum kardeşim dedi hijyen ve sağlık açısından heleki bebeğiniz varsa biraz daha düşünün derim

merhaba canım benim evim komple shaggy halı :)) o kadar düşünme bence çok şık oluyo gerçekten temizliği için korkuyodum bende ama süpürgenin çekişi iyiyse hiiç sorun olmuyo ve leke de çabuk çıkıyo rahat ol :) bu arada en üstteki puanlı olan çok güzel benimkilere benziyo onu al :))))

cevabın için çok teşekkür ederim,
evet hep korktuğum için almadım ama hep hayranım açıkçası :)
bende artık bir tane olsun dedim :)
temizliğini zaten ben yapamam da, yıkamacıya verirsem de keçeleşiyo falan diyorlar :50:

evet, puanlı güzel, hepsi de güzel of off :)))

alerjik bi rahatsızlığı olan varsa almayın astım öksürük gibi tetikliyo rahatsızlığı bu tarz şeyler saggy i ben hiç almadım hatta halıcıda begendim bi tane satan adam vermedi hiç sevmiyorum bunları ve tavsiye etmiyorum kardeşim dedi hijyen ve sağlık açısından heleki bebeğiniz varsa biraz daha düşünün derim

ayy hepsi de var bende :((

mevsim allerjisi nefes darlığı
bebeğim de var yeni 1 yaşına girdi:50:
sağ ol canım, bilgilendirdiğin için..

Ben evimde neredeyse her yerde kullanıyorum. Mutfak halım bile shaggy. İçine çok şey kaçtığı ve hemen gömüldüğü doğru. Temizliğini arnica bora ile yapıyorum. Turbo fırça döverek kabartıyor halıyı. 2-3 haftada bir ters çevirip silkeliyorum. O zaman da içindeki parçalar düşüyor yere.

Silince üstüne damlayan lekeler geçiyor. Tahin, pekmez, yumurta, salça, çay vs. lekeleri oldu halımda ve hep bulaşık deterjanı ya da loc kullanarak temizledim.

Yıkatmaya da verdim ve herhangi bir sorun yaşamadım.

Ben evimde neredeyse her yerde kullanıyorum. Mutfak halım bile shaggy. İçine çok şey kaçtığı ve hemen gömüldüğü doğru. Temizliğini arnica bora ile yapıyorum. Turbo fırça döverek kabartıyor halıyı. 2-3 haftada bir ters çevirip silkeliyorum. O zaman da içindeki parçalar düşüyor yere.

Silince üstüne damlayan lekeler geçiyor. Tahin, pekmez, yumurta, salça, çay vs. lekeleri oldu halımda ve hep bulaşık deterjanı ya da loc kullanarak temizledim.

Yıkatmaya da verdim ve herhangi bir sorun yaşamadım.

benim mutfak ve oturma odam birleşik orada kullanmayı düşünüyorum.
o da her zaman değil. mesela yazın kullanıp kışın yünlü halı sererim diye düşünmüştüm.
yazdıklarını hepsini dikkate alıcam.
cevabın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bence 5.halıyı seç. puanlı olanlarda güzel aslında. diğerleri çok desenli. göz yoruyor. ben 5.halıyı beğendim. diğer arkadaşın dediği gibi koridorda falan kullan. benim koridorumda ve mutfağımda var. ama cidden çok şık duruyor.

ben 5. olanı beğendim. temizlik açısından sıkıntı etme.ince iplik dimi bunlar ipek gibi olanlardan. silmesi çok rahat . zaten temiz bir kişiysen arasına pek de bişey kaçmaz.

salonumda bunlardan var sıkıntı olmadı. fakat diğer odalarımda kalın ipli olanlardan var. ama yünlü gibi olanlar değil. tüyleri yattı ve eski güzelliği kalmadı. eğer alacağın kalın ipliyse tavsiye etmem

Merhaba bayanlar,
Size bir sorum olacak..
Ben bu zamana kadar shaggy halılarla ilgili çok olumsuz şeyler duydum ama yine de görsellik acısından o kadar şıklar ki, dayanamayıp bir tane internetten sipariş etmeye karar verdim.

bence 3-5-6 bunların arasında n karar ver diğerleri eski model gibi

sağlığını düşün canım olurmu karar verirken bebişin yerlerde sürüncek oynayacak sağlığınız evinzin güzelliğinden daha önemli alerjik rahatsızlığı olanlar değil saggy tüylü halı bile sokmuyolar evlerine çünkü doktor yasaklıyo anti alerjenik halı alıyolar 1 milyar verip royalde ki gibi tüysüz düzantialerjenik halılardan

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır,bilginize..

yorumlarınız için teşekkürler kızlar.
1 ve 3 arasında kararsız kaldım..
yakında taşınma durumumuz var.
halıyı alınca çekip paylaşıcam inşallah.

Merhaba bayanlar,
Size bir sorum olacak..

Bence en güzeli 1 .ve 4 sıradaki puanlı halılar.
Bende antrelerde sgaggy kullanıyorum.Temizliğinde sorun yaşamıyorum,bir arkadaş hijyenik değil bebeğini olanlar bir kez daha düşünün demiş ya ,aklım karıştı şimdi.:44:

Back
X