• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Shadowgirl nickli arkadaş beni gör nolur

• Konu Sahibi Konu Sahibi bannu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
SLM ARKADAŞIM SAÇ RENGİN ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENDE BÖLE YAPMAK İSTİYORUM AÇIK KÜLLÜ SARI İLE BOYADIĞINI YAZMIŞSIN FAKAT SANA SORACAKLARIM VAR LÜTFEN CVP YAZ CANIM ÖZELDEN MSJ ATAMADIĞIM İÇİN KONU AÇMAK ZORUNDA KALDIM :utangac:

evet küllü sarı kullanıyorum sorularını bekliyorum kaydirigubbakcemile3

canım sağol sen bu küllü sarıyı kendi saçına mı uyguladın kaç boyamada bu hale geldi

gerçekten güzel bi renk olmuş,
bende merak ettim hangi rengin üzerine boyadığını,
bide hangi marka boyanın külü sarısı olduğunu sölersen memnun olurum cnm...

canım sağol sen bu küllü sarıyı kendi saçına mı uyguladın kaç boyamada bu hale geldi

ben 1 senedir kendim boyuyorum öncesi röfle kullanıyordum artık saçlarım mahvolmuştu bende koleston açık küllü kumral ile boyadım bir zaman ve sanırım 5 boyadırda açık küllü sarı kullanıyorum o kadar boya denedim ki artık koleston üstüne boya tanımam.

gerçekten güzel bi renk olmuş,
bende merak ettim hangi rengin üzerine boyadığını,
bide hangi marka boyanın külü sarısı olduğunu sölersen memnun olurum cnm...

koleston küllü boyaları muhteşem diğer boyaların küllüleri kızıllık verdi benim saçımda saç zeminim koyu olduğu için.
kolestonda bir sorun yaşamadım yeşilleniyor diyor bazıları oluyor ama yıkandıkça renk oturuyor kızıllık asla olmuyor kızlarzemuszemus

saçınızın daha net bir fotosunu koyarsanız sevirim gerçekten güzel görünüyor

canım buda değişik olmuş ama üstteki daha bal tonlarında sanki o daha hoş bence bende bu ayın sonunda boyucam orielle açmıştım ya diplerim hala duruyor kendi rengi komple boyucam küllü sarı yardımların için sağol

Son düzenleme:
canım üstteki foto da ki saç benim istediğim işte ben sapsarı olsun istemiyorum şuan saç rengim yaklaşık 2 3 ay önce kışkırtıcı kahveye boyamıştım saçların uçları bazı yerleri açıldı sarı gibi duruyo bende 11 1 küllü sarı alsam bana tutarmı yeşerme kızıllık falan olur mu

bilmiyorum canım saç yapıları farklı oluyor denemeden bilemeyiz ben denedim zamanla oldu hemen bu rengi elde etmek saçının yapısına bağlı

acaba açık kumrala boyayıp sonra mı küllü sarıya boyasam burda kuaför bayan var ona yazdığımda açık kumrala boya demişti ama senin resmin gösteremedim

acaba açık kumrala boyayıp sonra mı küllü sarıya boyasam burda kuaför bayan var ona yazdığımda açık kumrala boya demişti ama senin resmin gösteremedim

benim saç zeminim koyu kestane küllü kullanmazsam eğer kızıllık atıyor seninde saçın koyu ise küllü dene canım kuaförde açık kumral yaparlar çünkü onlar 2 renk karıştırıp yaparlar evde bizim market boyaları ile zor yani

ben en iyisi ben küllü açık kumral alayım daha sonra senin renge boyayım öle daha ii olur herhalde yeşermem inş bu arada sivastamı oturuyosun ben sivaslıyım da

Back