SGK psikolog ücretini karşilar mı?

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Ben de doğuştan üniv okumama rağmen aşamadiğim özgüvrnsizlik ve onun getirdiği duruş, konuşma, sessizlik, aşırı çekingenlik sorunları var. Sosyal fobi de yaşıyorum. İlk okul, lise, üniv hayatim hep böyle geçti. Aşırı derecede yorgunum en önemlisi. Gelecek kaygısı işe giremediğim için var. Sürekli çevreme öfkeli davranıyorum ağlamaktan başım ağrıyor enerjim çok düşük çevremden hep tepki ve nasihat alıyorum zaten bu yüzden bende sorun olduğunu daha çok düşünüyorum. Psikolog ücreti ne kadar olur ?Bana yardım edin.

Karşılamıyor maalesef. Seans ücretleri de çeşitlilik gösteriyor, belli bir ücreti yok.

Seanslari 180&300 arası değişiyor.
Sgk karşılamıyor.

eger devlet hastanesınde varsa karşılıyor benım bıldıgım ama çok ılerıye randevu oluyor

Devlet hastanesinde psikolog var. Fakst 10-15 dk dinliyor seni. Özeldeki gibi ilgilenmez. Yine de bir dene. Ben 14 yıl önce gitmiştim devlet hast.de, Belki şartlar değişmiştir.

O psikiyatri uzmanları için yani doktorlar. Arkadaş psikolog soruyor.
Devlet hastanesinde psikolog var. Ben önce psikiyatriste gittim hemen yan tarafında psikolog vardı. Psikiyatrist ilaç yazdı sonra psikoğa yönlendirdi bir kağıt vererek randevu aldım ama ücretlidir diye gitmedim. Ordan biliyorum var devlette psikolog ama karşılıyor mu?

Sizce gitmem gerekiyor mu?

Devlet hastanesinde staj amaçlı bulundum ben sadece. Normal seans süresi kadar (30-40 dk) sizinle ilgilenmiyorlar. Terapi görmezsiniz yani karşılıyorsa da. Terapi almanız lazım sizin, onun için de belli bir ücret ödemelisiniz.

Gitmem gerekir mı sizce ?

Anlıyorum. İş durumunuz çok mu sallantıda? İyi kötü bir yerde başlasanız. İş bile başlı başına bir bela.
1,5 yıl oldu okul biteli. Böyle bir insan olduğum için işe girmeye cesaret edemiyorum zaten almıyorlar. Girişken güven veren iletişimi güçlü, hareketli insanlar seçiliyor beni kim alsın ki diyorum. Çalışacak ortamım da yok merkezden uzak yaşiyorum kırsal kesimde.
Anlıyorum. İş durumunuz çok mu sallantıda? İyi kötü bir yerde başlasanız. İş bile başlı başına bir bela.

1,5 yıl oldu okul biteli. Böyle bir insan olduğum için işe girmeye cesaret edemiyorum zaten almıyorlar. Girişken güven veren iletişimi güçlü, hareketli insanlar seçiliyor beni kim alsın ki diyorum. Çalışacak ortamım da yok merkezden uzak yaşiyorum kırsal kesimde.

Nıye haydarpaşa numune hastanesınde ben gıttım psıkologa psıkıatrı yonlendırmıstı.1 ay sonraya gun vermıstı ucrtsız

Benim kastettiğim terapiydi aslında. 30-40 dakikalık terapi verdiklerini zannetmiyorum bir de aralıklar hep aydan ayaysa sıkıntılı. Tabi ki konu sahibi de sorsun yine de olmadı bir devlet hastanesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…