- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
en son gittgmde ekstra bisey olmazsa 2000 dendi.ekstra derken deyince yani mesela tuoleri baglatma yada yeni dogan sünneti gibi dedi.benmde aklima gelmedi o an ilac serum dahil mi diye soramdm.gidince sorcam artkHerşey dahil fiyat o. Ekstra birşey ödemez siniz.
Ama yinede gittiğinizde sorun yatak serum iğne vs. Bu fiyatın içinde mi diye kesinlikle eksta ödeme olmadığından emin olun söylüyor lar zaten sorunca
Bende özelde doğum yaptım söyledikleri fiyatın üstüne çıkmadılar oda serum bebeğe yapilan aşı iğne vs.en son gittgmde ekstra bisey olmazsa 2000 dendi.ekstra derken deyince yani mesela tuoleri baglatma yada yeni dogan sünneti gibi dedi.benmde aklima gelmedi o an ilac serum dahil mi diye soramdm.gidince sorcam artk
sigortasiz miydin sende.ay suprizlerden korkuyrm ben 2000 beklerken 4000 demesnler:)) bakalm devlete gidicem kabul etmezse yine kaldik ozellere oyle yada boyle olcak bi sekildeBende özelde doğum yaptım söyledikleri fiyatın üstüne çıkmadılar oda serum bebeğe yapilan aşı iğne vs.
Defalarca sormuştum hattatabi dedikleri gibi özel istekler eksta :))
Hayırlı doğumlar olsun inşallah :)
Sigorta vardı benim ama özel para alıyor sonuçta. Sanmıyorum fiyatın artacağınısigortasiz miydin sende.ay suprizlerden korkuyrm ben 2000 beklerken 4000 demesnler:)) bakalm devlete gidicem kabul etmezse yine kaldik ozellere oyle yada boyle olcak bi sekilde
sigorta olunca ilaclari falan karsiliydr ya.insallah dedgn gibidr ogrenicz bakalm telde arayip sorsam soylerler mi acaba yaSigorta vardı benim ama özel para alıyor sonuçta. Sanmıyorum fiyatın artacağını
İlaç parasını fazlasıyla alıyor lar zaten. Gidip görüşmeniz daha iyi olur telefon dan yeterince bilgi vermezler diye düşünüyorum ama yinede şansınızı deneyinsigorta olunca ilaclari falan karsiliydr ya.insallah dedgn gibidr ogrenicz bakalm telde arayip sorsam soylerler mi acaba ya
İlaç parasını fazlasıyla alıyor lar zaten. Gidip görüşmeniz daha iyi olur telefon dan yeterince bilgi vermezler diye düşünüyorum ama yinede şansınızı deneyinsigorta olunca ilaclari falan karsiliydr ya.insallah dedgn gibidr ogrenicz bakalm telde arayip sorsam soylerler mi acaba ya
bi denerim canim sagolasin cevaplarn icinİlaç parasını fazlasıyla alıyor lar zaten. Gidip görüşmeniz daha iyi olur telefon dan yeterince bilgi vermezler diye düşünüyorum ama yinede şansınızı deneyin
insallah dedgnz gibidr.yuzyuze tekrar ayrintiki konusulmdn benim icim rahat etmiyckTaburcu olana kadar anlasilan fiyat gecerlidir.
Ama emin olmak icin tabiki sor.
Hayirli dogumlar