• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sgk karsilamayan özel hastane

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
606
290
103
35
Hastanenin ismini vermek dogru olur mu bilemedigimden yazmadim. Babam ameliyat oldu ve yaklasik 30 bin tuttu. Bunun yarisi hocanin yarisi hastanenin. Bizim ssk miz var ama hastanenin anlasmasi yok. Bize bastan soylenmisti surpriz olmadi, babamin durumu acil oldugu icin kabul ettik. Benim sorum biz bi sekilde bu paranin birazini alamaz miyiz? Bu tarz islerden hic anlamam da bilen anlayan varsa fikir verirse sevinirim. Teşekkürler

Baştan kabul edilmiş acillik neyi vardı ? Ona göre değişiyor
Bizde yan cizelim odemeyelim demiyoruz zaten sordugum bazen hastaneden bir evrak alip sgk dan sonra paranin bi kismini aliyorlar falan oyle bir sey olabilir mi bilen var mi diye soruyorum? Bugun taburcu olacagiz. Farkli bi sehirdeyiz. O yuzden sordum

Alamazsınız.Anlaşmalı özel hastanelerde bile fazla ücret alındığı tespit edildiği durumda kişiye ödeme yapar Sgk,hastaneden o ücreti tahsil eder.Sizin durumunuzda sadece hastaneye 112 Ambulansla acil olarak giriş yaptıysanız ve şehirdeki diğer hastanelerin dolu olduğu 112 tarafından rapor edilmesi şartı ile sadece ilk yapılan müdahalenin ücretini alabilirsiniz.Değilse hiçbir şekilde geri ödeme olmaz.

Back
X