Sgk calısanı acillll

pukkodu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
21
0
16
İstanbul
Arkadaslar merhaba ..Ben ozel bir kurumda çalışıyorum ve babama bakmakla yükümlüyum..Babama protez dis yaptirmak istiyorum ancak cok yuksek fiyatlar cikariyorlar.Calistigim kurum bana SGK hadlerinde odeme yapacagini aradaki farki benim ödemem gerektiği bilgisini verdi.Ancak hicbir şekilde SGK nin uyguladigi fiyati ogrenemedim Kron Veneer (seramik) te SGK nin karsiladigi fiyat haddinii bana bilen varsa soyleyebilirse inanilmaz makbule geçecek. Zira bir an once tedaviye baslamak ve cebimden cikacak paraya gore kendimi maddi olarak ayarlamak istiyorum. .Simdiden cok tesekkur ederim kıymetli vaktinizi ayirdiginiz icin ...

cnm nisantasında marmara unı dıs fakultesı var orda ucretsız cok ufak bır katkı payı var 18 tl - 50 tl arasında cnm

cnm nisantasında marmara unı dıs fakultesı var orda ucretsız cok ufak bır katkı payı var 18 tl - 50 tl arasında cnm

Ama babam sgk li degil..ben emekli sandigindan yararlaniyorum..babamda benden faydalaniyor.ama benim calistigim kurum sadece sgk haddi neyse baban icin o tutari oderim diyor.iste ben o tutari bir turlu ogrenemiyorum..marmara univ.sgk li olan kişiye az bir katki payi ile yapıyordur.bizom sorunumuz zaten babamin sgk li olmamasi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…