C chetuw Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2015 9 1 35 23 Mayıs 2015 Konu Sahibi chetuw #1 Bu konu bu başlıl için uygun oldu u bilmiyorum ama sgk 'nin çalışan annelere vereceği bi bakıcı yardımı vardı. Gelişmelerden haberi olan var mı?
Bu konu bu başlıl için uygun oldu u bilmiyorum ama sgk 'nin çalışan annelere vereceği bi bakıcı yardımı vardı. Gelişmelerden haberi olan var mı?
sturkans Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 414 32 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi chetuw #2 chetuw .!.: Bu konu bu başlıl için uygun oldu u bilmiyorum ama sgk 'nin çalışan annelere vereceği bi bakıcı yardımı vardı. Gelişmelerden haberi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Pilot illerde uygulaniyormus diye duymuştum ama akıbetini bilen yok. Ben de bekliyorummm..
chetuw .!.: Bu konu bu başlıl için uygun oldu u bilmiyorum ama sgk 'nin çalışan annelere vereceği bi bakıcı yardımı vardı. Gelişmelerden haberi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Pilot illerde uygulaniyormus diye duymuştum ama akıbetini bilen yok. Ben de bekliyorummm..