Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadibya, umarim bu sene indirimler olur oldugunda burda haberleselim o zamanGeçen yaz beklediğim indirim olmadi. Yazdan kışlık,kışın da yazlık giysi alırım indirimden. Bir kaç üründe indirim yaptılar,çok satılan ihtiyaç ürünlerini bu sene de indirimsiz fiyattan piyasaya sürdüler online da. Bakalım bu sene ne yapacaklar. Mont bakıyorum kaç aydır hep aynı fiyatlar. Oysa diğer ülkeler elinden çıkarmak için inanılmaz indirimler yapıyorlar. Bizimkiler eski sezonu satacaklar yine bize.
Velhasıl en erken Eylül de olur indirimler. Onu da eğer indirirseler.
Ben de alışveriş için indirimleri bekliyorum. Geçen ay uzun zaman sonra avm ye gidip mağazalara baktım ama durum hiç iç açıcı değil. Yüzde elli indirim diyor ama iki yüz lira bi gömlek 300 lira bi elbise indirimde. Zaten çoğu mağaza boş. Herkes benim gibi gezip bakıyor sadeceMerhaba hanimlar, bana bir kac sey lazim da fakat acelesi yok. Bu yüzdrn sezon sonu indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Fakat ne zaman başlar bilgisi olanlar lutfen yardimci olabilr mi?
Aynen ya bende gezip baktigimla kaliyorum. Bu yüzdrn hedefim indirimler , ama o da nasip olacak miBen de alışveriş için indirimleri bekliyorum. Geçen ay uzun zaman sonra avm ye gidip mağazalara baktım ama durum hiç iç açıcı değil. Yüzde elli indirim diyor ama iki yüz lira bi gömlek 300 lira bi elbise indirimde. Zaten çoğu mağaza boş. Herkes benim gibi gezip bakıyor sadece