Sezon sonu indirimleri tahmininzce ne zaman baslar?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
Merhaba hanimlar, bana bir kac sey lazim da fakat acelesi yok. Bu yüzdrn sezon sonu indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Fakat ne zaman başlar bilgisi olanlar lutfen yardimci olabilr mi?

Geçen yaz beklediğim indirim olmadi. Yazdan kışlık,kışın da yazlık giysi alırım indirimden. Bir kaç üründe indirim yaptılar,çok satılan ihtiyaç ürünlerini bu sene de indirimsiz fiyattan piyasaya sürdüler online da. Bakalım bu sene ne yapacaklar. Mont bakıyorum kaç aydır hep aynı fiyatlar. Oysa diğer ülkeler elinden çıkarmak için inanılmaz indirimler yapıyorlar. Bizimkiler eski sezonu satacaklar yine bize.
Velhasıl en erken Eylül de olur indirimler. Onu da eğer indirirseler.😒

Geçen yaz beklediğim indirim olmadi. Yazdan kışlık,kışın da yazlık giysi alırım indirimden. Bir kaç üründe indirim yaptılar,çok satılan ihtiyaç ürünlerini bu sene de indirimsiz fiyattan piyasaya sürdüler online da. Bakalım bu sene ne yapacaklar. Mont bakıyorum kaç aydır hep aynı fiyatlar. Oysa diğer ülkeler elinden çıkarmak için inanılmaz indirimler yapıyorlar. Bizimkiler eski sezonu satacaklar yine bize.
Velhasıl en erken Eylül de olur indirimler. Onu da eğer indirirseler.😒
Hadibya, umarim bu sene indirimler olur🤲 oldugunda burda haberleselim o zaman😂

Merhaba hanimlar, bana bir kac sey lazim da fakat acelesi yok. Bu yüzdrn sezon sonu indirimlerinden faydalanmak istiyorum. Fakat ne zaman başlar bilgisi olanlar lutfen yardimci olabilr mi?
Ben de alışveriş için indirimleri bekliyorum. Geçen ay uzun zaman sonra avm ye gidip mağazalara baktım ama durum hiç iç açıcı değil. Yüzde elli indirim diyor ama iki yüz lira bi gömlek 300 lira bi elbise indirimde. Zaten çoğu mağaza boş. Herkes benim gibi gezip bakıyor sadece

Ben de alışveriş için indirimleri bekliyorum. Geçen ay uzun zaman sonra avm ye gidip mağazalara baktım ama durum hiç iç açıcı değil. Yüzde elli indirim diyor ama iki yüz lira bi gömlek 300 lira bi elbise indirimde. Zaten çoğu mağaza boş. Herkes benim gibi gezip bakıyor sadece
Aynen ya bende gezip baktigimla kaliyorum. Bu yüzdrn hedefim indirimler , ama o da nasip olacak mi 😏

Yaaa hep yalan dolan bu indirim olayları.
Ben üç teknolojik ürün için peşpeşe olan kara cuma ve 11.11 indirimini bekliyordum. Zaten almaya niyetli olduğum için fiyatlarını gayet iyi biliyordum.
O tarih geldi, bir baktim benim zaten 1800 olan ürünüm '2500dan 1750ye düşmüş'
Yok artık :)
Takipte olmasam 'karacumadan deli indirimden aldim' diye sevineceğim...
Konu için de bence Trendyol uygulaması indir, beğendiğin kıyafetlerin hepsine kalp koy. Elini de korkak alıştırma:)) ürün indirime girerse telefonuna bildirim geliyor,alıyorsun. Benim 40 lirayken kalplerde tuttuğum on metre güzel led kamp lambam 18 oldu mesela gece durduk yere,hemen bildirim geldi,aldım 🥰

Arkadaşa katılıyorum fiyatları bilmesek indirim diye yutturacaklar resmen.
fiyatlara hakim olduktan sonra alışverişe çıkmak daha sağlıklı, sezon sonunda da güzel indirimler yakalanabiliyor

X