- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Aaa büşracım nasılsın? sen de başladın mı çeyiz hazırlığına? Topiğin varsa seninkileri de görmek isterim
Vay be eski asker yarenleri şimdi çeyiz hazırlığındalar, ne mutlu
Bebek topiklerinde de karşılaşırız inşallah
İnşallah canımCanım neredeyse alıcaklarım bitti dıyebılırım , sadece banyo malzemeleri, perdeler,halılar ve mobılyalarımız kaldı :) Ev almadan da bunların hiç birini alamıyoruz malesef.
Ama topik açmadım çünkü çoğu aldığım şeyin resmını bulamıyorum nette :)
İnşallah ileride bebek topiklerinde de görürüz cnm bırbrımızı zaman cabuk gecıyor :) Evlılık nasıl gidiyo bakıym :)
İnşallah canım
Evlilik harika bir şey tatlım, şiddetle tavsiye ediyorumhemen en acelesinden evlenin siz de inşallah :123:
şaka bi yana, her anın tadını çıkartın, nişanlılık da, evlilik hazırlığı yapmak da çok güzel şeyler.. bir daha geri gelmiyor o anlar, o yüzden zevkle geçirin bu dönemi
Amin inşallah..allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Sağol canım benim daha güzelleri senin olsun.. Bende fritözü çok içime sinerek aldım Tefal beni hiç yanıltmıyor..canım çeyizlerin çok güzel güle güle kullan
maşallah
buarada fritözün aynısından bende aldım dün tesadüf hem eve hem ceyizime
hatta bugün kızartma yaptık annemle çok güzel memnunum tefal ne de olsa
Muhakkak görmüşümdür de o kadar çok yaren geldi geçti ki.. Ne güzel şimdi buralarda karşılaşmamızBenim nişanlım geleli 13 ay oldu cnm bız tezkere alırken sen daha yenı beklemeye başlamıştın askerını hatırlamaman normal cnm :)
Canım her şey çok güzel... Yesyeni tazecik gelin eşyaları ne güzel....Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah....
özellikle yemek takımının modeli çok hoşuma gitti ... Allah güzel günlerde sevdiklerinle eskitmeyi nasip etsin....
Elhamdülillah ufak tefek akla gelir şeyler kaldı.. Teşekkür ediyorumkalmamış bişey:):) büyükleri haletmişsin ne güzel:)
güle güle kullan canım:)
Teşekkür ederim Deryam, bende böyle dostlarımdan güzel sözler duyunca ayrı bi mutlu oluyorumm..Tatlım herşeyin çok güzel maşallah
Allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ne zamandır çeyiz topiklerine girmiyordum, bi dostun çeyizlerini görmek iyi geldi bana
Ebusum sağol canım, Rabbim sana da nasip etsin..Canım benim Maşşallah herşeyin çok güzel.
Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesinn
Teşekkür ediyorum inşallah..güle gülemutlulukla kullan canım
Teşekkürler.. İnşallah.. Daha güzelleri sizlerin olsun..canım çeyizlerin çok güzel çok şık güle güle aşkla kullanırsın inş
Nilüm inşallah canım bende sabırsızlıkla bekliyorum, yerleşmeden önce gitme istersen var bak41 kere maaşallah canımevine girdiğin, çeyizini yerleştirdiğin günleri görmek de nasip olur inşallah bir de o halini görmek isteriz haberin olaaa
Evet canım atlattık zor günleri bu anları yaşamayı hak ettik bence. Darısı kısa zamanda sana olsun inşallah. Beğenmene çok sevindim.Canım yaa masallahh topigimizden ceyiz topigide acan olduuu
Zaman ne cabuk ilerliyorrr
Herbiri ayrı ayrı güzeller nevresimlerin battaniyelerinn cok hoşlar bittim onlaraaa
Güzel günlerde kullanınnn
Teşekkür ediyorum, inşallah..her şeyin çok güzel canım huzurla mutlulukla aşkla eskisinler inş
Güzel günlerde kullanırsın inşallah canım
Aman Allah'ım bu günleri de görmek nasip olacakmıydı diye zırlayasım geldi şuan
O koca koca günleri atlattık geçti gitti de şimdi yerini başka telaşlar sarmış ne güzel.
Ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim.
Hepsi çok güzel Ezgiciğim
Zeynom geçti gitti o günler şükür ki bir daha gelmeyecek..
Hep hayalini kuruyorduk ya şimdi sırasıyla yaşıyoruz işte..
Yine şafak sayıyorum ama ağlatmıyor..
Teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?