- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Güle güle kullan, hepsi çok cici... Yemek takımına ayrıca bayıldım ama :) Bu arada Arzum'un ekmek kızartma makinesini ben de çok beğeniyorum, rengi çok sevimli
Teşekkür ederim canım, yardımcı olabilirim istersen..maşallah canımbende de ne var ne yok bakmam lazım aslında fikir edinmem için de çok iyi oldu bak Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah
Teşekkürler, bende yatak örtümü seviyorum..maşallah diyelim çeyizlerin çok güzel
özellikle yatak örtüne bayıldım
Güle güle kullanın canım hayırlı olsun çeyizlerin :)
Teşekkürler..MaaşallahGüle güle kullanın=)
Sağol Duygum, sende güle güle kullan canımm..Maşallah Ezgicim Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin İnşallah bu arada çatal bıcak takımımız aynı güle güle iyi günlerde kullan canım
Aminn Yasminimmm.. Rabbim sana da nasip etsin..öncelikle kocaman bir MAŞALLAHH diyorum canım nazar değmesin
Rabbim tüm eşyalarını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah . Çok güzel herşeyin :)
Sanki benden sonraki devreydin, erkek arkadaşın askerdeydı dıye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamıyorumdur :) Ne kadar cabuk gecmıs zaman, şimdi askerlık unutuldu çeyiz telaşı sardı hepımızı :)
Ben anımsayamadım ama 91/2'ydim.. Nişanlım geleli 3.5 ay oldu böyle tatlı telaşlar başladı çok şükür..
Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah . Çok güzel herşeyin :)
Sanki benden sonraki devreydin, erkek arkadaşın askerdeydı dıye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamıyorumdur :) Ne kadar cabuk gecmıs zaman, şimdi askerlık unutuldu çeyiz telaşı sardı hepımızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?