SezgiLim'in çeyizleri..

Nazenin1905

1.8.15
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
3.667
60
78
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

25.08.2013'de :123: düğünü olacak SezgiLim'in çeyiz topiğine hoşgeldiniz..
Ufak tefek şeyler dışında çeyizimin çoğunu bitirdim..
Evimde olan ve markasını bildiklerimin fotoğraflarını bulabildim, diğerleri İstanbul'da kayınvalidemin evinde (ben İzmirde yaşıyorum) olduğu için burda bir çok şey eksik gözükecektir.. Zaman zaman yine eklerim..
Lütfen maşallah diyerek topiği kapatırsanız çok sevinirim..

Haydi başlayalım..

Karaca 84. parça yemek takımım.. (Misafir)

Karaca 91 parça çatal kaşık bıçak takımım

Günlük yemek takımımın fotoğrafını bulamadım, İstanbulda olduğu içinde kendim fotoğraflayamadım..

Yatak örtüm ve uyku setlerim..

Nevresimlerim..

Battaniyelerim..

Yorgan ve Yastıklarım (3 yorgan 4 yastık)

Pike takımım

Çarşaflarım

Küçük ev aletlerim..
Eki Görüntüle 569210 Eki Görüntüle 569216

Banyo setim

Karaca Seramik setim, Papilla teflon setim, Emre Metal setim..
Eki Görüntüle 569232

Mufak araç gereçlerim;

Cooker'in Aslanım çaydanlığını aldım ama fotoğraf bulamadım, Galatasaraylı arkadaşlara tavsiye ederim

Eki Görüntüle 569251

Eki Görüntüle 569259 Eki Görüntüle 569261

Salon takımım..

Çoğu eşyalarım kolilerde ve bantlı çıkarmaya üşendim, zaman zaman çıkarıp fotoğraflarını eklerim..
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim..

Güle güle kullan, hepsi çok cici... Yemek takımına ayrıca bayıldım ama :) Bu arada Arzum'un ekmek kızartma makinesini ben de çok beğeniyorum, rengi çok sevimli

Güle güle kullan, hepsi çok cici... Yemek takımına ayrıca bayıldım ama :) Bu arada Arzum'un ekmek kızartma makinesini ben de çok beğeniyorum, rengi çok sevimli

Teşekkür ederim..
Aslında yemek takımımı beğenmemiştim, babamın hatrına aldım..
Ekmek kızartma makinemide beyaz alacaktım ama kahvaltı takımım pembe diye böyle aldım

maşallah canım bende de ne var ne yok bakmam lazım aslında fikir edinmem için de çok iyi oldu bak Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah

Maşallah Ezgicim Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin İnşallah bu arada çatal bıcak takımımız aynı güle güle iyi günlerde kullan canım

öncelikle kocaman bir MAŞALLAHH diyorum canım nazar değmesin

Rabbim tüm eşyalarını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah . Çok güzel herşeyin :)

Sanki benden sonraki devreydin, erkek arkadaşın askerdeydı dıye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamıyorumdur :) Ne kadar cabuk gecmıs zaman, şimdi askerlık unutuldu çeyiz telaşı sardı hepımızı :)

maşallah canım bende de ne var ne yok bakmam lazım aslında fikir edinmem için de çok iyi oldu bak Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım, yardımcı olabilirim istersen..

maşallah diyelim çeyizlerin çok güzel
özellikle yatak örtüne bayıldım
Teşekkürler, bende yatak örtümü seviyorum..
Güle güle kullanın canım hayırlı olsun çeyizlerin :)

Maaşallah Güle güle kullanın=)
Teşekkürler..
Maşallah Ezgicim Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin İnşallah bu arada çatal bıcak takımımız aynı güle güle iyi günlerde kullan canım
Sağol Duygum, sende güle güle kullan canımm..
öncelikle kocaman bir MAŞALLAHH diyorum canım nazar değmesin

Rabbim tüm eşyalarını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Aminn Yasminimmm.. Rabbim sana da nasip etsin..

Ben anımsayamadım ama 91/2'ydim.. Nişanlım geleli 3.5 ay oldu böyle tatlı telaşlar başladı çok şükür..

canım çeyizlerin çok güzel güle güle kullan
maşallah
buarada fritözün aynısından bende aldım dün tesadüf hem eve hem ceyizime
hatta bugün kızartma yaptık annemle çok güzel memnunum tefal ne de olsa​

Canım her şey çok güzel... Yesyeni tazecik gelin eşyaları ne güzel.... Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah....

özellikle yemek takımının modeli çok hoşuma gitti ... Allah güzel günlerde sevdiklerinle eskitmeyi nasip etsin....

kalmamış bişey:):) büyükleri haletmişsin ne güzel:)

güle güle kullan canım:)

Tatlım herşeyin çok güzel maşallah
Allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ne zamandır çeyiz topiklerine girmiyordum, bi dostun çeyizlerini görmek iyi geldi bana

Aaa büşracım nasılsın? sen de başladın mı çeyiz hazırlığına? Topiğin varsa seninkileri de görmek isterim
Vay be eski asker yarenleri şimdi çeyiz hazırlığındalar, ne mutlu
Bebek topiklerinde de karşılaşırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…