• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeyanla doğum yapanlar 2.normal olabiliyormuş

esteda

Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.498
13
643
39
İstanbul
ilk doğumum çok istememe rağmen son anda sezeryan oldu. internetten araştırdım 2. doğum %60 ihtimalde olsa normal olabiliyormuş.özel hastaneler pek yapmıyomuş üniversite ile araştırma hastaneleri yapabiliyormuş çok sevindim çünkü normal doğumu çok istiyorum.

adresi gönderiyorum ilgilenenler izleyebilir.

http://www.uzmantv.com/sezaryen-dogum-yapanlar-daha-sonra-normal-dogum-yapabilir-mi

Canım o biraz cesaret meselesi.Ben de sezeryan oldum.Normali çok ama çok istedim olmadı.Kasık bölgende dikiş izi varya, o dikişle iş bitmiyor.İstersen dikiş yerini elle,derinin altında sert birşey varmış gibi.Çok derin kesiliyorlar.Dipten dikerek yukarı çıkıyorlar.Dikilen yerler yağ tabakası zaten.İkincisi normal olurken bir yandanda eski dikişlerin yeri yırtılırsa ne olacak.Bu sefer sezeryandan daha ağır ameliyat geçiririz.Allah korusun.Zaten sezeryan olmuşum istemeye istemeye.Şahsen kendimi riske atmam.

ewet nsıanın dedıgı gıbı bıraz cesaret meselesı ve bence cok tehlıkelı zaten sezeryanlı bı anneye sunı sancı verılmıyor eger normal dogum yapıcaksa ve ıkınmada zorlanma oluyorsa haydııı sezeryana tekrarr

bende normal doğum yapmak istiyordum fakat normal doğum yapamayacağımı söyledi doktorum. Epidural sezeryan oldum bende. 10 tane doğursam yine epidural sezeryan olmak isterim. Normal doğumuda göbek kalmasın diye istiyordum.
Heleki üniversite yada araştırma hastaneleri normal doğum sevdasına insanı bayılana kadar bağırtıp sonra sezeryana alıyorlar hiç göze alamam. Göbişim ve ben mutluyuz naniknanik

ben o araştırma hastanesi madurlarından biriyim çatım dar olduğu halde suni sancıyı verdiler canıma okudular 1 gece fakat ömrümü yiyen gece olarak geçti tarih defterime ağrıdan düzensiz nefes alışım bebeğime yeterli oksijen gitmemesine sebep oldu ağrıdan kendimi sağa sola atıyorum bu arada elimde bi hortum çiçek koklar gibi onun kokluyorum oksijen yeterli olsun diye çünkü bebeğimin kalp atışlarında sorun vardı yetersiz oksijenden bi kolumda serum karnımda nst sol yanıma yatık 5 dakikada bi gelen sancılar açılmayan rahim açılsın diye iğne üstüne iğne heehh açıldı diyip erkenden suyumun patlamaları sabah hocaları geldi en son o baktı ve pratisyenlerin verdiği yanlış karar yüzünden hem bebeğimin canını hem benim canımı tehlikeye attılar apar topar sezeryana alındım kimsselere tavsiye etmem araştırma üniversite hastanesini denek olarak kullanıp insanlar üzerinde mesleklerini öğreniyorlar.

bende sezeryanla dogum yaptım,
eger 2 seneyı doldurmussanız ıkıncı dogumunuzu normalde yapabılıyomussunuz benım doktorm soylemıstı dogumdan once.

bilgi için sağol arkadaşımm
komşumuz ilkini bebek ters geldiği için sezeryan olmuş ikincisini evde ebe yardımıyla normal doğum yapmış :1shok:
bende çok istememe günümün geçmesine rağmen sezeryan oldum maalesef. senağlama ikinciyi şimdilik dünmüyorum ama olursa normali deneyebilirim. kaydirigubbakcemile2o cesareti görüyorum kendimde :CüvCüv:

eğer mümkünse neden olmasın.ama çoğu insan ikinciyi de sezeryan oluyor çünkü riskli bişey normal doğum.dikişlerde problem olabilir. en iyisi ikinciyi isteyenler ve ilki sezeryan olanlar doktoruna danışsın.en mantıklısı bu. buarada arzucocum benimde sezeryan ama normal doğum yapan bi bayandan daha az göbeğim var.7 kilo fazlama rağmen ki 60 kiloyum.göbeğim yok bile diyebilirim sana.göbek olayının doğum şekliyle bi alakası yok bence.

eğer mümkünse neden olmasın.ama çoğu insan ikinciyi de sezeryan oluyor çünkü riskli bişey normal doğum.dikişlerde problem olabilir. en iyisi ikinciyi isteyenler ve ilki sezeryan olanlar doktoruna danışsın.en mantıklısı bu. buarada arzucocum benimde sezeryan ama normal doğum yapan bi bayandan daha az göbeğim var.7 kilo fazlama rağmen ki 60 kiloyum.göbeğim yok bile diyebilirim sana.göbek olayının doğum şekliyle bi alakası yok bence.

göbekle ilgili bi sırrın var mı arkadaşım nası gitti CADIARZU benimde 15 kilo fazlam var 65 kiloyum ama tek sorunum göbek.. zaten önceden kilo almak isteyip alamıyordum sositososito

ameliyattan çıktığımda hala hamile gbiydim.görenler sen doğum yapmadın mı diyordu. 40 ım çıkana kadar göbek felan kalmadı.yemek yiyince biraz mide falan çıkıyor ama hamile olmadan öncede öyle olurdu zaten.bi sırrım yok.kendiliğinden oldu.okuldan bi aekadaş var sıfır göbek.ikiz annesi sezeryanlı bu bayan.süper fiziği var ama kiloları 1 sene sonra verebilmiş.ama tam vermiş.ben kilo alınca heryerinden alanlardanım.popom falan büyüdü.bacaklarım kalınlaştı vs.boşver be göbek möbek hepsi gider.seneye yaza doğru biraz yediklerimize dikkat ederiz yavaş yavaş veririz. millet nasıl veriyo.neyimiz ekik ayol. mekik falan çek onunda çok faydası olur.

Back