- 28 Mart 2014
- 1.018
- 30.767
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Canim benim 1 ay bile surmedi cunku normaldede metabolizmam benim duzenli calisiyo cabuk toparladim. Dikisler malesef zaman aliyo yani hala bile orda biraz sislik var. Ama hareket olarak sezeryanin 3. Gunu kalktim ayaga bazi sebeplerden dolayi.su an hersey sanki hic gecmicek gibi gelir ama hepsi gecicek. Ruh halin bile su an degisik senin tahmin edebiliyorum. Onunds ortalama bi 2 haftaso falan var :) sadece bebegine odaklan sen:) digerleri hep gececekInsallah geçecek cnm incir e devam edicem. Peki sen ne kadar bir süre sonra tam olarak kendine geldin ve dikişler in iyileşti. ? Sanki hiç geçmeyecek mis gibi hissediyorum. Bu arada carsamba gunu sezeryan oldum
Canim senin ne kadar oldu bebeğin şu an? Bide benim 2 yaşında bir oğlum daha var aşırı kiskaniyor bebeği. Yalnız görür görmez bebege vuruyor. Bizim yanımızda almaya çalışıyor bebeği elini gözlerine sokuyor. O problem de var bizde. Senin yavrunu da Rabbim size bağışlasin cnm benim. Cevapların için çok teşekkür ederim :)Canim benim 1 ay bile surmedi cunku normaldede metabolizmam benim duzenli calisiyo cabuk toparladim. Dikisler malesef zaman aliyo yani hala bile orda biraz sislik var. Ama hareket olarak sezeryanin 3. Gunu kalktim ayaga bazi sebeplerden dolayi.su an hersey sanki hic gecmicek gibi gelir ama hepsi gecicek. Ruh halin bile su an degisik senin tahmin edebiliyorum. Onunds ortalama bi 2 haftaso falan var :) sadece bebegine odaklan sen:) digerleri hep gececek
Allah bagislasin canim 2 yavrunuda. Ne demek biraz yardimimm dokunursa ne mutlu bana:)Canim senin ne kadar oldu bebeğin şu an? Bide benim 2 yaşında bir oğlum daha var aşırı kiskaniyor bebeği. Yalnız görür görmez bebege vuruyor. Bizim yanımızda almaya çalışıyor bebeği elini gözlerine sokuyor. O problem de var bizde. Senin yavrunu da Rabbim size bağışlasin cnm benim. Cevapların için çok teşekkür ederim :)
Senin acilen tedaviye gitmen lazım canım böyle olmaz kanar orası mahvolursun. Genel cerrahiye veya dahiliyeye git hiç olmadı aile doktoruna git Pomat ve fitil yazsın bağırsak yumuşatıcı ilaç versin bekletme hemen kullanCanim 3 lt den fazla da içiyorum diyebilirim. Bende hamilelik te basur çıktı çok acıtıyor büyük abdesti mi yapmak akşamüstü tuvalete tam çıkacak gibi oldum ama yok makat bolgem o kadar kuru ki acıtıyor canımı.
Aminn inşallah cnm. Maşallah oğluna cnm buyutmussun. Rabbim kötü gününü gostermesin.Allah bagislasin canim 2 yavrunuda. Ne demek biraz yardimimm dokunursa ne mutlu bana:)
Benim oglum var 15 aylik su anda:)
Kiskanclik konusuan gelirsek yegenlerimden biliyprum 17 ay var aralarinda ve cok skinti cektiler bu yuzdenama ben bile bu yasta kiskaniyosam onlarda ustlerine gelen bi melegi kiskaniyolardir :) biraz buyusunler arkadas gibi olcaklar o zaman sende rahatcediceksin :)
Aminn inşallah cnm. Maşallah oğluna cnm buyutmussun. Rabbim kötü gününü gostermesin.Allah bagislasin canim 2 yavrunuda. Ne demek biraz yardimimm dokunursa ne mutlu bana:)
Benim oglum var 15 aylik su anda:)
Kiskanclik konusuan gelirsek yegenlerimden biliyprum 17 ay var aralarinda ve cok skinti cektiler bu yuzdenama ben bile bu yasta kiskaniyosam onlarda ustlerine gelen bi melegi kiskaniyolardir :) biraz buyusunler arkadas gibi olcaklar o zaman sende rahatcediceksin :)
Canim haklısın olmadı yarın sağlık ocağına gideyim. Şimdi biraz krem süreyi dedim belki yumuşak makat bolgem diye ama dokunduğu m an kenarda baya büyük bir şişlik hissettim. Off kadın olmak ne kadar zor böyleSenin acilen tedaviye gitmen lazım canım böyle olmaz kanar orası mahvolursun. Genel cerrahiye veya dahiliyeye git hiç olmadı aile doktoruna git Pomat ve fitil yazsın bağırsak yumuşatıcı ilaç versin bekletme hemen kullan
:) aylardir erken doguracak mi diye takip ediyorum hatun masallh vaktinde seseryani cakti gitti:) hayirli ugurlu olsun bebisin:) kabizlik icin diyecek bir onerim yok sana da, allah gecici dert versin ne diyeyim:) hayirli ugurlu olsun evladin darisi basimiza artikKızlar geçen çarşamba sezeryan oldum. Kabızlık sorunum var. Aşırı sanci yapıyor. Biraz gobegim de kaldı dikislere baskı yapıyor siskinlikten. Dün ve önceki gün olmak üzere 2 kez lavman yapmama rağmen büyük tuvalete çıkamadım. Kayısı suyu sürekli içiyorum bol bol su ve sıvı şeyler alıyorum. Yemek yemekten korkuyorum sanci yapıyor. Sutüm de çok az. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunu yaşayanlar neler yaptınız?
Evet cnm ya ne günler atlattı m valla :) hamdolsun Rabbim e çok şükür. Önce Rabbim e sonra doktoruma borçluyum. 38+3 te doğurdum bebisimi. Darısı herkesin başına :):) aylardir erken doguracak mi diye takip ediyorum hatun masallh vaktinde seseryani cakti gitti:) hayirli ugurlu olsun bebisin:) kabizlik icin diyecek bir onerim yok sana da, allah gecici dert versin ne diyeyim:) hayirli ugurlu olsun evladin darisi basimiza artik
Haklısın galiba. Bebeğim sürekli ishal demekki bundan kaynaklanıyor. Iyiki söyledinkız kayısı suyu içmeee ya bebeğe her yediğin içtiğin geçiyo sütünden ishal olur bak bol bol su iç ama soguk değil ılık
elinden geldiğince ya kaynamış sogutulmuş iç yada hazır su iç göbekde gider demesi benden 6 gün oldu bnmde 2.sezeryanım hayırlı olsun bebişinnnHaklısın galiba. Bebeğim sürekli ishal demekki bundan kaynaklanıyor. Iyiki söyledin
Seninde hayırlı olsun bebişin cnm. Benim göbek ilk ameliyattan çıktığımda hastanede gören kadınlar soruyordu kaç ayliksin diye. Şimdi biraz gitti ama yine var. Eğer şu içmek ise yarıyor sa ben yeniden baslayim çünkü birkaç gündür tembelligimden suyu azalttım ben.elinden geldiğince ya kaynamış sogutulmuş iç yada hazır su iç göbekde gider demesi benden 6 gün oldu bnmde 2.sezeryanım hayırlı olsun bebişinnn
iniyor iniyor merak etme cnm ben günde 5 lt içiyorummSeninde hayırlı olsun bebişin cnm. Benim göbek ilk ameliyattan çıktığımda hastanede gören kadınlar soruyordu kaç ayliksin diye. Şimdi biraz gitti ama yine var. Eğer şu içmek ise yarıyor sa ben yeniden baslayim çünkü birkaç gündür tembelligimden suyu azalttım ben.
Maşallah cnm 5 lt çok iyi. Bende yapmaya calisacam :)iniyor iniyor merak etme cnm ben günde 5 lt içiyorumm