- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Boş bol sadece su içmeni öneririmKızlar geçen çarşamba sezeryan oldum. Kabızlık sorunum var. Aşırı sanci yapıyor. Biraz gobegim de kaldı dikislere baskı yapıyor siskinlikten. Dün ve önceki gün olmak üzere 2 kez lavman yapmama rağmen büyük tuvalete çıkamadım. Kayısı suyu sürekli içiyorum bol bol su ve sıvı şeyler alıyorum. Yemek yemekten korkuyorum sanci yapıyor. Sutüm de çok az. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunu yaşayanlar neler yaptınız?
Doktorimla görüştüm cnm lavman tekrarla dedi günde 1 kez ama bende basur çıktı hamilelikten dolayi belki de biz tam beceremedik lavman yapmayıÇok geçmiş olsun
İki kez lavmana rağmen yapamasam kesin doktora giderdim ...
Bu işte bı terslik var
Haklısıniz ama ağrılar dan yuruyemiyorum. Çarşamba kontrolum var o zaman i bekleyim dedim.Benim ilk sezeryanimda senelerdir suren kabizligim gecmisti.doktora hala dua ederim.bildigimden degil de heralde bagirsaklarimda dugum falan vardi doktor onu da duzeltti derdim.iki kere lavmana ragmen hala ayniysa bi doktorunuza danisin bence de.
Deniyecem cnm onu da.Armut, armut hoşafı da iyi gelebilir. Geçmiş olsun.
Iciyorum cnm ama fayda etmiyorBoş bol sadece su içmeni öneririm
Sorayım cnm bi. Hamileyken efermeg suda eriyen magnezyum tableti kullanıyordum. O zaman hiç kabızlık problemi çekmedim. Doktorum a sorayım bi cnm.Magnezyum takviyesi yapilmisti bana hamileykende sonrada. İkiside suruptu galiba. İsmini hatirlamiyorum. Kadin dogun doktorunuza danisin isterseniz.
Haklısınız galiba zaman alabilir biraz eski haline dönmek. Çok sağolun cvp için :)Zaman icinde geciyor merak etmeyin.Major bir operasyon gecirdiniz organlarin eski.haline gelnesi zaman aliyor.Tuvalete cikamiyorum diye zorlamayin sadece , ben zorlamistim ve sonra daha buyuk sorunlara yol acti.Bol su icin , fibreli gida yemeye devam edin.Kontrol.icin tekrar doktora goruneceksinizdir zaten o da yardimci olacaktir
Günde 3 litreye yakın mı? Bu Arada bir dahiliye doktoruna görün derim acaba sezeryanda olmadık birşey mi yaptılar.Iciyorum cnm ama fayda etmiyor
Canim 3 lt den fazla da içiyorum diyebilirim. Bende hamilelik te basur çıktı çok acıtıyor büyük abdesti mi yapmak akşamüstü tuvalete tam çıkacak gibi oldum ama yok makat bolgem o kadar kuru ki acıtıyor canımı.Günde 3 litreye yakın mı? Bu Arada bir dahiliye doktoruna görün derim acaba sezeryanda olmadık birşey mi yaptılar.
Kuru incir kayısı erik ve hurmayı kesip bir tencerede su ile birlikte haşlayıp her sabah aç iken yemeni öneririm b
Çok sağol cnm. Ben çok fazla hareket ediyorum çünkü etmeyince inanılmaz gaz sancim oluyor. Incir bugün kullandım gerçekten ise yaradı çıkaracak gibi oldum ama basur olduğundan korkudan yapamadımOncelikle hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun. Sezeryan sonrasi bendede ciddi kabizlik sorunu oldu hareketsizlik bu sorunu dahada tetikledi malesef. Ama zamanla geciyo. Bol sivi tuketmeye devam edin. Birde incir bulma imkaniniz varsa bol bol incir yeyin. Hem bagirsaklara hemde anne sutune cok faydasi var. Gecmis olsun
Basurun en uc seveiyesini yasadim. O kadar siddetliydi ki aglamaktan hal kalmiyodu. Ama hepsi gecicek inan bana. Incir iyice yumusatir bagirsaklarini yarin toparlarsin. Biraz zorlanicaksin ama duzelicek inan :)Çok sağol cnm. Ben çok fazla hareket ediyorum çünkü etmeyince inanılmaz gaz sancim oluyor. Incir bugün kullandım gerçekten ise yaradı çıkaracak gibi oldum ama basur olduğundan korkudan yapamadım
Insallah geçecek cnm incir e devam edicem. Peki sen ne kadar bir süre sonra tam olarak kendine geldin ve dikişler in iyileşti. ? Sanki hiç geçmeyecek mis gibi hissediyorum. Bu arada carsamba gunu sezeryan oldumBasurun en uc seveiyesini yasadim. O kadar siddetliydi ki aglamaktan hal kalmiyodu. Ama hepsi gecicek inan bana. Incir iyice yumusatir bagirsaklarini yarin toparlarsin. Biraz zorlanicaksin ama duzelicek inan :)