sezeryen doğum sonrası kanama?

beybibeybi

oldğu kadar olmadğı kader
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
331
4
68
İzmir
selam arkadaşlar oğlum 27 günlük sezeryen doğum yaptım ilk 10 gün yoğun kanamam oldu ama şuan iki günde bir bazen günde bi kere akıntı şeklinde ama su gibi kahverengi akıntı geliyor acaba normal mi doğum sonrası kontrole gittim doktor herşeyin normal olduğunu söyledi kanamam ile ilgili bişey demedi sizin kanamanız kaç gün sürdü ? acaba içimden akan kahverengi akıntı iltihap olabilirmi ? herhangi bi ağrı sancım yok o yüzden emin olamıyorum

36 gun surdu tamanen normal

mrb ben 33 haftalk erken dogm yaptm sukur bebegm suan evde kuvezde kaldı ben ılk 40 gun kanamam ılk baslarda yogundu snra azaldı snra 40 cıktıktn snra kanam bıttı adettg oldm snra adete bıttı bır kac gun snra kanamam yıne oldu suan akıntım kahverengı lekenemmemde oluyr dogum yapalı 75 gun oldu normalmı sızce cok korkuyrm cvplrsnz sevnrm

Anladigim kadariyla kanaman hic bitmemis.40 gunden sonraki kanama normal degil enfeksiyon olabilir antibiyotik verirler korkmana gerek yok doktora git mutlaka emziriyorsan o da bazen yapiyor ikinci oglumda ara ara oluyordu

Anladigim kadariyla kanaman hic bitmemis.40 gunden sonraki kanama normal degil enfeksiyon olabilir antibiyotik verirler korkmana gerek yok doktora git mutlaka emziriyorsan o da bazen yapiyor ikinci oglumda ara ara oluyordu

tsk ederm cvpladgnz ıcın yok emzırmıyrm sutum yok yanı antıyobık kullanca gecermı hemen ? kanama yogun degıl kahverengı akıntıyla lekenme oluyor ama hergun bu sekılde oluyr cnm senınde boyle oldu antıbıyotık kullandgnda gectmı ?

Emzirmiyorsan normal degil kesinlikle git derim benim emzirmeden kaynaklaniuordu acik pembe seklinde.o yuzden antibiyotik kullanmadim.hormonaldi yani sen mutlaka git

Bende sezeryan yaptım 20. Günde filan kesildi ara ara leke leke oluyordu şimdi 40mızöçıktı leke filan yok .. Bebeğinide güle güle büyüt :)) ben aylık kontrole bilemgitmedim ağrım sancım sıkıntım yok çok şükür .. Benim hastanede de kanamam çok olmadı .. Gelip karnına bastırıyorlar ya onda bile gelmedi ..

Benimde 36 gun sürdü yoğun değildi. Bebeğim 84 günlük dün çok az bi lekelenmem oldu acaba bu nedir adette değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…