Sezeryanlı göbeği eritmeye var mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende başlamayı düşünüyorum ama şu aralar fazla kilo kaynaklı bazı ağrılarım var biraz haiflesin hem bakalım o arada sizeler neler yapacaksınız banada yardımı olur yazacaklarınızın

merhaba kızlar hemen hemen 1 aydır hergün ebru şallıyla pilates yapıyorum fakat hala pek bi gelişme yok,sadece vücudum özellikle popom sıkılaştı.kilom hala aynı 63 kiloyum.göbek çevrem 93.
b tarifi ender saraçtan duymuştum.

Nek canım ben şimdi yaptım bunu sürdüm ama bütün ev koktu. Allahım nasıl bir kokudur bu yaaa...
Birde sezeryan dikişlerime değdi cayır cayır yaktı valla inşallah bişe olmaz. ıki saat nasıl geçecek bilmiyorum. Kaşıntı tuttu resmen beni.
Ay sözde kolay gibi görünüyordu Ben şimdi Susam kekik portakal ve biberiye yağlarını birer tatlı kaşığı karıştırdım. Banyoda sorunlu bölgeye kabak lifi ile 5 dk sıcak su tutarak masaj yaptım gözenekler açılsın die. Sonra sürdüm yedire yedire. Streçle sardım iki kat falan. Üzerinede normal korse giydim. 20 tane mekik çektim üzerine bakalım nolcak. Haftaya yeniden alcam ölçülerimi. ınşallah incelir birazcık.

canım kusuruma bakmayın kaç gündür yoktum net yoktu...bu karısımı ben dikislerime sürmeden üst tarafa sürdüm...ve bu yürü ve inceldeki 47 dk yürüyüsü yaptım...dikisler zorlan mıyır çok rahat ve güzel terletiyor....
KIZLAR BİRDE BU SİTE YÜRÜ VE İNCEL DİYE GOOGLEYE GİRİN ORDAKİ 2 LİNK ORAYADA GİRİN ORDA MERWESS ADLI BİR KİSİ GÖRCEKSİNİZ HEMEN ORDAN BU 3 MİL PROGRAMINI İNDİRE BİLİYOORSUNUZ...FAYDASINI ÇOK GÖREN VAR...HAYDİ KOLALY GELSİN:teytey:

valla ben bu dediğim programla yani 3 millik yürüyüşle 6 cm inceldim
deneyin derim beni gören ne kadar azıfladın diyo halbuki 1 kilo verdim ama belim baya inceldi

canım bahsettiğin gibi yürü ve incel yazdım, 3 mil programını da buldum hemen açılışta çıkıyo ama yükleyemedim. biraz daha açıklar mısın nasıl yapacağımı, teşekkürler...a.s.

canım bahsettiğin gibi yürü ve incel yazdım, 3 mil programını da buldum hemen açılışta çıkıyo ama yükleyemedim. biraz daha açıklar mısın nasıl yapacağımı, teşekkürler...a.s.

hemşirem yürü ve incel yazınca karşına çıkan leslie sonsea kalpli yazıları tıkla tek link haline yazıyo ona gir
karsına sende zayıfla çıkacak site hemen orda merves diye bir günlük sahibi çıkıyo oraya gir linkler tek link halinde bas hemen inmeye baslıyo

kızlar ben kilo vermek istemiyorum 53 kiloyum sadece göbüşümden kurtulmak istiyorum nasıl yapabilirim sezeryanla doğum yaptım 6 ay oldu göbek kaldı sanki 3 aylık hamile gibiyim

kızlar ben kilo vermek istemiyorum 53 kiloyum sadece göbüşümden kurtulmak istiyorum nasıl yapabilirim sezeryanla doğum yaptım 6 ay oldu göbek kaldı sanki 3 aylık hamile gibiyim

Bende dogum yapalı yaklasik 2 ay oldu.56 kiloyum ama hamile gibi karnım.sen bu görüntüden kurtulabildinmi?

kızlar bol bool emzirin ve su için acaip zayıflatıyo özellikle emzirmek ama ben varya hortlağım çıkmıştı emzirirken acaip zayıflıyodum..bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…