Sezeryanlı göbeği eritmeye var mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
175
1
96
Trabzon
a.s.haydi arkadaslar birlikte şu göbüslerden kurtulalım ...nasıl mı?susam yağı,kekik yağı,portakal yağı...bunları bir şişede karıstırın ve vücudunuzun incelmeseni istediğiniz yerlerine sürün ve streçleyin...en az iki saat üzerinizde kalsın ve hareket edin...sizi terletiyor ve vücudunuzu pürüzsüzleştiriyor....önce göbek çevremizi ölçelim ve burda yazalım kim ne kadar inceldi bakalım....ve kim kaç kilo oldu...
BEN 72 KİLOYUM BEL ÇEVREM 106 CM
HADİ SİZLERİDE BEKLİYORUM kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilevereliniortak:1hug:

Bende varım kaydirigubbakcemile2

Kilom 75
Göbek çevrem 116

yarın alayım bu dediklerini..bol bolda streç film..Başlayalım bir yerden..
harekret derken nasıl hareket mekik gibi mi? yürüyüş gibi falan mı?
sonuçları haftada bir paylaşalım motivasyon olur :))

kaydirigubbakcemile2,canım evet haftalık olsun...valla ben internetten ayrobik-step müziikleri buldum onu açıyorum...bu dediklerimi vücuduma çalkalayıp yarım saat beklektikten sonra sarıyorum ve baslıyorum bir sağa bir sola adımlar almaya...hızlı hızlı ...nette bakarsan kolay step hareketlerine bulabilirsin belki...sonra ip atlıyorum evde alt komsum okulda oluyo gündüzleri...mekik çekiyorum ama yarım mekik...ayaklarımı yerde dizlerden bükerek yarım kalkıyorum...sen ilk 5 le basla sonra 5 er 5 er arttır...ben bi dafada 25-30 çekebiliyorum...
ÖNEMLİ OLAN VÜCUDU ISITIP TERLETMEK...BU KARISIMI BACAKLARINADA SÜREBİLİRSİN AYNI ZAMANDA...HADİ BAKALIM NASIL OLACAK...olumunekankayizsmile,hihoyyyt,kaydirigubbakcemile2

Canım bölgesel zayıflama forumunda benzer bişe buldum ordakiler susam yağı, portakal yağı, limon yağı, badem yağı, kekik yağı, mersin yağı, defne yaprağı yağı ve biberiye yağını karıştırıp bir roll-on şişesine dolduruyorlarmış. 5-10 dk masajla yağı yedirip streçle sarıyorlarmış. Üzerine korse giyip hareket yapıyorlar yada gece yatmadan uyguluyorlarmış. Sonra yosun sabunu ile yıkıyorlarmış. Yosun sabunuda sıkılaştırıyormuş. Bayada incelen olmuş bu şekilde.
Sen sadece bu üç yağımı kullanıyorsun?

ben bir sağlık programında altarnatif tıpla uğrasan ünlü bi dr duydum...bilemiyorum...istersen onları alıp uygula...

ben bir sağlık programında altarnatif tıpla uğrasan ünlü bi dr duydum...bilemiyorum...istersen onları alıp uygula...

sen başladın mı peki yapmaya? Hepsini alamam çok tutar öyle ama biberiye yağı ve yosun sabunu alabilirim.extradan..Bide roll on şişesi mantıklı geldi bana paylaşayım dedim..

Evet canım Çok tutuyo benımkınde melısa yaĞı vardı ama almadım ÇÜnkÜ sadece rahatlatma etkısı var dıye...benımkıler 15 tuttu...dÜsÜn bıde hepsını aldıĞını...bıde ben ucuzundan sauna bel aldım ıÇıne Önce bu yaĞları sÜrdÜm sonra Üzerıne streÇ fılm ve sonrada saunayı taktım hareket ettım...bugÜn sadece ebru sallı ıle egzersız yaptım bırazdanda mekık Çekerım 100 150 tane bÖyle bÖyle baslıcam artık kararlıyım...benım daha 2 ayım dolacak Çok yoramıyorum kendımı...

Kımse bu fıkrı beĞenmedı galıba bı ıkımız varız baksana ınnuk Çum

işe yaradığını bende duymuştum.benim daha kırk günüm dolmadı.bende erken diye başlamaktan korkuyorum.ama kararlıyım başlamalıyım.bu göbekle olmaz.
kilo 62 bel:94

canım ben sezeryan olalı 4 ayı geçti. Sen ne zaman başladın ne kadar zamandır yapıyorsun ? Etkisi oldumu yani verdinmi biraz?

işe yaradığını bende duymuştum.benim daha kırk günüm dolmadı.bende erken diye başlamaktan korkuyorum.ama kararlıyım başlamalıyım.bu göbekle olmaz.
kilo 62 bel:94

Evet canım senin için erken öncelikle doktorun dikişler tamamen iytileşmiş demesi gerekiyor ki bunu için 2 ay geçmesi şart sen biraz daha bekle bence..

merhaba güzellerim bende varım okuyorumda yazamadım...bende ikincde sezeryanlıydım biraz göbekle gezdim şimdi de hamileyim ama önceden de göbek vardı ya şimdi 6 aylık hamileyken 9 aylık gibiyim...(ama böyle olması işime de gelliyor kayınvalideye gidince hop oturup hop kalkıyor ben doğuracağım diye korkuyor kaydirigubbakcemile3 ...neyse...)şimdi göbeğim yine kalacak diye korkuuyorum yalnız ben o tv de satılan mavi lut göl tuzlu korseden almıştım akşama sırılsıklam çıkarıyordum korseyi ...aslında oda zararlı değil mii terli terli dolaşmak neyse bunları sürüp o korseyi giysem acaba göbeğim düzelir mi???b,irde normal yine tv de satılan korseden almıştım 1 beden ince gösteriyordu...

benim 6 ay dikişlerim sızlamıştı hemen yapma bence yeni sezeryanlısın dikişlerin iltihap yapar ALLAH KOROSUN ...

hosgeldin canım aramıza ben ilk doğumumda senin gibiydim 58 le hamile kalmıstım...ve 61 62 kiloda kaldım sonra arka arkaya düsükler yaptm sonrada 64 le 2 ye hamile kaldım bakalım sonum ne olacak ...sen 40 doldur canım

teşekkürleerrr bende ünv.KTÜ de okudum bu sene uzungöl e geleceğiz bebeğimle inşallah çok özledim oraları...opuyorumnanaktan

teşekkürleerrr bende ünv.KTÜ de okudum bu sene uzungöl e geleceğiz bebeğimle inşallah çok özledim oraları...opuyorumnanaktan

ben izmirliyim...ankara gazide okudum çocuk gelisimi öğretmeniyim...buraya atandım...burada evlendim bidaha gelisine beklerim akççabattan mutlaka geçersin nihat ustanın karsı tarafında oturuyorum...

ben de 10 ay arayla iki sezeryan oldum... ama ben biraz spor yapmaya kalksam hemen dikişlerim sızlıyor malesef... o yüzden yapamıyorum.. ikinci doğumum 31 haftalık oldu şu an 8 aylık bbeğim... ama hala sızlıyor.. bence fazla zorlamayın bi şekilde verirsiniz zamanı gelince..

ArkadaŞlar yenı bı sıte buldum adı ......sende zayıfla...bızım gıbı doĞum yapan kadınlar ıÇın....bu sıteye gır ve ordakı merwes yazılı lınkı bul orda wolk and home yazıyo orda lınkler var ben 3 mıllık oları buldum bızım ıÇın o ıyıymıs ordan hemen bu vıdeoyu ındırdım(bu vıdeo en Çabuk ordan ınıyo)ızledım ve 47 dakıka hareket ettım...sauna kemerımı karısım olan su yaĞlarıda sÜrdÜm sonuÇ gÜzel Şıpır Şıpır terledım...sızlerde yapınnnn

Ben şimdi bu yağları aldım. Ama nasıl karıştırcam nasıl sürcem bilemedim biraz detay anlatabilirmisin? Kafam karıştı.. Hemen başlamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…