- 31 Mayıs 2019
- 301
- 191
- 103
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten 3 tane çocuğu var.... 4 düşünüyormuş.2 yeterli değilmi sizce
Yok cnm daha bi tane kızım var 3 kızım bir oğlum olsun istiyorum çokmu abartı olur tane bu devirdeYahu, sağlıklısını isteyin. Maşallah 3 tane kızın var. Daha ne?
4üncü çocuğun riski her iki taraf içinde ÇOK RISKLI.
3le yetin. YETINMEYE çalış.
Bilmem şuan bir tane kızım var2 yeterli değilmi sizce
Hı .. bence o zaman evet. Allah verecek olursa verir. Zorlamanın alemi yokYok cnm daha bi tane kızım var 3 kızım bir oğlum olsun istiyorum çokmu abartı olur tane bu devirde
Bencede cnm2 kız 1 oğlan en güzeli Allah nasip ederse..
siparişi ne zaman verdiniz. Kaç gün içinde elinizde olur .Töbe yarabbim.Yok cnm daha bi tane kızım var 3 kızım bir oğlum olsun istiyorum çokmu abartı olur tane bu devirde
hamıle değilim hiç çocuğum yok ama ben suan acaba yapsam 1 tane bakabılır mıyım iyi anne-baba olabılır mıyız ıyı yetıstırebılır mıyız derken 4 çocuk konusu korkuttu benı.siparişi ne zaman verdiniz. Kaç gün içinde elinizde olur .Töbe yarabbim.
Allah gönlünüze göre versin. Olursunuz Allah ın izniyle neden olamayasınız.hamıle değilim hiç çocuğum yok ama ben suan acaba yapsam 1 tane bakabılır mıyım iyi anne-baba olabılır mıyız ıyı yetıstırebılır mıyız derken 4 çocuk konusu korkuttu benı.
İstiyorum kelimesi Türkçe bir kelime olup kişinin olaya veya duruma karşılık olumlu tutumda bulunma arzu etmek anlamına gelir.. sipariş verdim kargolandı şu tarihler arasında teslim olacak anlamına gelmez.. size tavsiyem insanların arzu ve istekleri ile burada dalga geçeceğinize bol bol kitap okuyup kelime dağarcığınızı geliştirin.. iyi günlersiparişi ne zaman verdiniz. Kaç gün içinde elinizde olur .Töbe yarabbim.
Valla mıııı Hadi yaaa. Gereksiz ve boş TDK açıklamandan sonra yerine geçebilirsin. Haa bu arada bence o kitapları sen oku mesela had diye bir şey var onu bilmen için.İstiyorum kelimesi Türkçe bir kelime olup kişinin olaya veya duruma karşılık olumlu tutumda bulunma arzu etmek anlamına gelir.. sipariş verdim kargolandı şu tarihler arasında teslim olacak anlamına gelmez.. size tavsiyem insanların arzu ve istekleri ile burada dalga geçeceğinize bol bol kitap okuyup kelime dağarcığınızı geliştirin.. iyi günler
Valla mıııı Hadi yaaa. Gereksiz ve boş TDK açıklamandan sonra yerine geçebilirsin. Haa bu arada bence o kitapları sen oku mesela had diye bir şey var onu bilmen için.
Had kelimesini yazarak bana kullanmayi tavslye ettiginiz kelimeyi yukaridaki bayana cevap verirken kendiniz icin kullanamamaniz, kendi haddinizi asmaniz ne üzücü.. ne ise simdilik gormezden gelelim ama bakin kendinizi gelistirin sadece buralarda takilmayin..(inanin cevap vermezseniz altta kalirsiniz gibi hissetmeyin onemli degil)Valla mıııı Hadi yaaa. Gereksiz ve boş TDK açıklamandan sonra yerine geçebilirsin. Haa bu arada bence o kitapları sen oku mesela had diye bir şey var onu bilmen için.
Hiçbirşey olmayıp ta kendini bir ŞEY zannetmekte zor olsa gerek. Zaten durumun zor allah şifanı versin bir de ben zorlaştırmayayım. Sen takıl kafana göre , özel durumundan dolayı kimse bişey demeyecektir bu saatten sonra.Had kelimesini yazarak bana kullanmayi tavslye ettiginiz kelimeyi yukaridaki bayana cevap verirken kendiniz icin kullanamamaniz, kendi haddinizi asmaniz ne üzücü.. ne ise simdilik gormezden gelelim ama bakin kendinizi gelistirin sadece buralarda takilmayin..(inanin cevap vermezseniz altta kalirsiniz gibi hissetmeyin onemli degil)
Hiçbirşey olmayıp ta kendini bir ŞEY zannetmekte zor olsa gerek. Zaten durumun zor allah şifanı versin bir de ben zorlaştırmayayım. Sen takıl kafana göre , özel durumundan dolayı kimse bişey demeyecektir bu saatten sonrabir cevap vermek adina hakaret Dolu cevaplar yazmak
cevap vermek adina hakaret dolu cumleler kurmaniz karsi tarafi alt ettiginiz anlamina gelmiyor ve okuyanlarin uzerinde “Vayy nasil lafi gedigine koymus” etkisi yaratmiyor tam tersine yasadiginiz sosyokulturel cevre ve burdan edindiginiz tarzinizi aktariyor: Lutfen cevap vermeyi tekrar deneyiniz..Saygilar..Hiçbirşey olmayıp ta kendini bir ŞEY zannetmekte zor olsa gerek. Zaten durumun zor allah şifanı versin bir de ben zorlaştırmayayım. Sen takıl kafana göre , özel durumundan dolayı kimse bişey demeyecektir bu saatten sonra.
Ssvd yi araştırın derim, sezaryan sonrası vajinal doğum olanaklar mümkünse denenmeli.Ben sezeryanlı doğum yaptım bir kızım var oğlum olsun da istiyorum 4 çoçuk sezeryanlı dopurabilirmiyim bilmiyorum ya oğlum da olmazsa oğlan anasıda olmak istiyorum 3 kızım bir oğlum olsun.... İlk hayırlı sonra sağlıklı olmak dileğiyle tabi
Sizin ne istediğini kimi ilgilendirir ki, siz kaç sezeryan ameliyatı olabilirim sağlığım ne kadarına müsaade eder diye soru sormuşsunuz bilgisi olan cevap versin, başkası fikrini kendine saklasın ya da kaç çocuk sahibi olunmalı diye fikri var ise konu açsın.Yok cnm daha bi tane kızım var 3 kızım bir oğlum olsun istiyorum çokmu abartı olur tane bu devirde