sezeryanla ilgili

basakk600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
190
1
kızlar sezeryan olupda bebegınde solunum sorunu yasayan varmı.ben sezeryanla dunyaya getırcem askımı ama bole bısıy duydum doktoruma sordum olmaz dedı ama

ben sezeryan oldum. bebeğim oksijensiz kalmış. 1 gece göremedim bebeğimi. küveze aldılar. kendime gelince yalvardım o kadar göstermediler

bende sezeryan oldum ama bu sorduğun soru isteğe bağlı sezeryanla alakalı mı?? bebeğin gününden önce alınması sebep olabilir zira benim basıma böle bişe gelmedi

ben ilk doğumumu normal yaptım 8 saat göremedim bebeğimi ikinciler ikiz diye sezeryanla yapmak zorunda kaldım 15 gün erken doğmalarına rağmen gayet iyilerdi gözümü açtığım gibi yanımdalardı hiç korkmana gerek yok umarım gayet sağlıklı bi bebek getirirsin dünyaya

cnm benim kzıımsa bir hafta yoğun bakımda kaldı
acil sezeryana girdim açılmam yok ve kamnmam başlamıştı suyum gelmemişti riskli olduğu için yaptılar
benim kzıızm kakasını yapmaya başlamış o esnada bu yüzden kaldı

canım bende sezeryan oldum beş yıl evvel allaha sukur hıcbirsey olmadı banada bebeğimede hersey cok iyiydi ertesı gun ayaklanmıştım..bence doktorla ılgılı bışey doktorun bu anlamda cok iyi olması gerekır..doktoruna guvenmelısın ılk once bizde o guven cok sıkı vardı nıtekım beş yıldır dıkıslerle ılgılı bır problemım bile yok zaten dıkısım yok sankı...
hakkında herseyın hayırlısı olsun canım kolay bır dogum gecırırsın ınşallah....

X