Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 48 kiloyla hamile kalıp 63 kiloyla doğuma gitmiştim doktor 13 kilodan fazla alma demişti öylede oldu 40. günümde 48 kiloya düşmüştüm geri .ben zayıflamamı şu şekilde yaptım ilk doğum yaptıgım zaman çok fazla sütüm vardı felaket rahatsız ediyordu artık geceleri kalktıgımda üstüm başım heryerim süt oluyordu ne ped ne kalkan işe yaramıyordu .internette okudum vücut 1ml süt üretebilmek için 7 kalori harcarmış sağdım sütümü bebeğim küçük hemen doyuyor fazlasını sağdım hesapladım 250 ml bir biberon 350 kalori yapıyor ben bunun gibi 3 biberon sağardım istersen buzluga koy sütlerini istersen dök sen bilirsin .yani sağdıgım sütler benden yaklaşık 1250 kalori falan götürüyordu günde eridim resmen hemencecik gitti kilolarım .sütüm fazla oldugu için kimse bana tereyaglı pekmezli karışımlar yapmadı haliyle kiloda almadım süt olsun diye yeyip .inşallah seninde sütün fazladır bu yöntemi deneyebilirsin .sezeryan sonrası göbekte yok 48 kiloya düşünce göbekmi kalır .
Allaha şükür benımde sütümm fazla bende sagıyorum aynı bnde sabah kalkınca üstüm basımm süt oluoo göğüs pedi dayanmıyoo bugün 26 gün olduu sadece 1o kılo vermısımm ve göbek kalacak dıye tırsıyorumm pantolonlarım oluoo badılerım t shortlerım olmuoo psıkolojım bozuluoo valla :S
bn sagmayı bırakmıstım cocuguma yetmezz dıye sütt üretirmi acaba yoksa kesılebılme ıhtımalı var mı ?
hayır hayır öyle düşünme 26 günde 10 kilo vermişsin çok güzel henüz senin rahmin 4 aylık hamile gibi geniş ve agır o şuan yaklaşık 1500gr agırlıkta falandır şu lohusalık dönemin boyunca küçülmeye devam edecek taki 70 gr olana kadar bir kadının rahim agırlıgı 70 80 gr kadardır sen süt işini yapmaya devam et bol bol ılık su iç eminin zayıflayacaksın .ben hep göbeğime bakardım çok kötü görünüyordu sezeryan oldugum içinde daha bir yamuk görüntü vardı keşke ameliyat olmasaydım hep böylemi kalacak dedim kendi kendime resmen buruşmuştu karnım çatlaklarım yoktu ama felaket sarkık sünük değişik bir görüntü vardı .deri kendini toparlıyor insan vücudu çok ilginç şimdi hiç bişey yok dümdüz karnım annem bile şaşırıyor sezeryan olan kadınlarda o çizginin üzerine hafif bir göbek olur orası içine gömülür diyor ama sende yok deyip şaşırıyor seninde karnın düzelir .
profiline girdim baktım açtıgın konuyu gördüm kaynanam doğum anlarımı mahvetti diyordun okumuştum o konuyu görünce güldüm ay sen omusun dedim ya nasıl şimdi iyimisin bari