• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum yapanlar dikişleriniz alınırken acıyomu

aaa ne dikiş aldırması yaa.artık alınmıoki dikişlerr..kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz...ayy noolur korkutmayın..

ben özelde yaptım ama genede dikişm vardı.aynı hastanede eşim ayağından ameliyat oldu.onunki eriyenlerdendi alınmadı.galiba dr un tercihi.ayrıca benim dikişer alınmasını hiç hissetmedim.en fazla 3 saniyede bitti..

her ameliyat bir olmuyo benimkinde başında bide sonunda bi dikiş vardı ve doktor başından çekti hissetmedim bile gıdıklandım ben sadece o kadar anlamıyosun canım korkma seennn

aynen canım 2 gece kalmıştım hastanede benim çıkacağım gün almış haberim yoktu annem sonra söyledi düşün yani pansuman yapıyorum dedi doktorum korkacağımı bildiği için.ben özel hastanede doğum yapmıştım ssk ile ilgisi yok yani doktor tercihi

Ben özel bir hastanede doğum yaptım 20 gün önce.
Hastaneden çıkarken 1 hafta sonra dikişlerin alınacak, estetik olsun diye dikişli yaptım demişti.
1-2 saniye sürüyor dikişlerin alınması, eskiden olduğu gibi tek tek alınan dikiş değil bu.Derin nefes aldım ve sadece sinek ısırığı gibi birşey hissettim ve bitti.

korkuyorum demiştim ya kızlar hiç korkulacak bişi yokmuş 10 sn sürmedi bile sadece2 başlarda ip vardı birini kesti diğerinide içinden çekti acımadı hiç alan hemşireyede sordum estetik dikişmiş...

valla canım tam bilmiyorum ama bende sezeryan oldum benimki estetikti.şimdi öyle dikiş falan pek yok heralde..sende dr una sor estetik oluyorsa öyle yapsın tabi ki yaparlarsa ama..benimki estetikti dikiş alınma gibi falan sorunlarım olmadı yani kolay hemde:dance:ama eğerki doğum yaptıysa dikiş acımaz o kadar sanmıyorum yani

benim ilk dikisim tel zimbaydi sonra acilinda enfeksiyondan dolayi iplikle dikitler saglma olmasi icin o da eriyenlerden degilmis eski dikistenmis 10 gun sonra dr a gittim makasla tuttu jiletle kesti hic hissetmedim zaten ameliyattan sonra dikis yerlerim uyusuktu hala da uyusuk...benimki estetik degildi ama ameliyat yerinden eser kalmadi bilmiyorum turkiye deki gibi degil buradaki..

Back