• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum yapanlar bir sorum olacak

Sahinehat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
44
1
86
40
arkadaşlar sezeryan doğumlarda dikişlerin alınmadığı oluyor mu yani vücütta eriyen dikişler duymuştum bu tip şeyler sezeryan doğumdada var mı???bildiklerinizipaylaşmanızı bekliyorum

evet benim ilk doğumum sezeryandı. dikiş atılmadı, lazer dikişi yapıldı. bu dikişin alınmasına gerek olmuyor. hatta bazı yerlerde yapıştırma diye geçiyor yanılmıyorsam. çok çok rahat oldu iz bile kalmadı diyebilirim.

bende doğum yapalı 2 ay olacak bnmkide yapıştırma oldu sadece iç dikişler iple dikilio onlarda eriyen iplerden

sezeryan masraflarınız ne kadar tuttu benim bebeğim gayet sağlıklı ama küvöz hariç doktorum 4500le çıkarsınız diyor bana biraz abartı geldi sizce normal mi??

Özel hastane için mi bu fiyatı verdi?? bayındır veya o standartta bir hastane içinse normal bu fiyat

Canım,benimde yapıştırma oldu dikiş alınmadı..Ben özel kent hastanesinde doğum yaptım..özel sigortam karşıladı ama olmasaydı bana geçen nisanda 4000 civarına gelicekti..bu arada bizde kuvöze gerek olmadı..

bebeğin kaç haftalık doğmuştu acaba???:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Şimdi kocaman abi oldu,ısırmalık yanaklarıyla..maşallahhh
benim oğluşum;38+4 te doğdu,sezeryanla doğdu,belki daha da dururdu:))

Teşekkür ederiz teyzesi. Yiğit'ime de binlerce kere maşallah. Zaten yolda sokakta gözlerim felfecir Yiğit'i arıyorum sositosositosositososito

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim sağlık durumumdan dolayı bebeğim erken doğacak 34.haftada umarım küvöze ihtiyaç olmaz

Arkadaşlar yapıştıma yada lazer diye bahsettiğiniz dikiş içten yapılan vücütta kendiliğinden eriyen estetik dikiştir. Operasyon sonrası ipi sadece kesinin baş ve son tarafında görürsünüz ki oda bir kaç hafta içinde kaybolur hiç iz kalmaması çok mümkün değil çünkü bölgesi gereği yapılan dikiş estetik ameliyatlarında yapılandan farklı malzeme ve teknikle uygulanıyor. Fiyat konusuna gelince ki ben çok araştırdım özel de doğum yaparsan 1,5 milyardan başlayıp seçtiğiniz doktora göre 7 - 8 milyara kadar çıkabiliyor. İllaki benim doğumumu isim yapmış bir Prof gerçekleştirsin diye tutturursanız ki bence çok gereksiz 10 binlirayı bile gözden çıkarabilirsiniz.

benimde ilk dogumda yapıştırmaydı dikiş falan alınmadı...
2. kızımı 2 ay önce dogum yaptım. dogumdan bir hafta sonra dikiş aldırdım...
yerine göre degişiyo galiba...
birde merak ettigim 2. sezeryan dogum yapanlara------aynı yerdenmi kesiyorlar...
benim 2.yi öle yapmışlarda... ben iki parmak aşagısı diye biliyordum.??

Benim de ilk sezeryanımıda ikinciside aynı nokta üzerinden kestiler. ilk sezeryanın ardından kesi yerlerindeki acı nedeniyle bi süre dik yürüyememiştim malum kasların gerilmesi nedeniyle dikiş yerleri acıyordu ama ikincisi hiç öyle olmadı direk kalkıp dimdik yürüdüm acı hissetmeden bunun nedenini ikinci kesininde aynı noktada oluğu için diye düşünmüştüm ben sonuçta ilkinde tüm sinirler kesildiği için orası acıya karşı hassasiyetini kaybediyor. Ama epiduralin uzun süren ağrı kesici etkiside olabilir tabi bilemiyorum

Back