- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Bende sezaryandan çok korkuyorum yahuAllah kısmet ederse normal yapıcam. Sezeryanda galiba iki çocuktan fazlada yapılmıyor ve belli aralıklar olması gerekiyor. Doğru değil mi?
canım ben 44 kilo ile hamile kaldım ve hamileligimde 40 kilo aldım doktorum rejim vermişti ama uygulamadım sezeryanla dogum yaptım mecburi oldu.olum 2,5 kg dogdu dogum yaptıgımda hala 9 aylık hamile gibi duruyodum 6 ayda 52 kiloya düştüm .en enemli si agrıların geçtiyse korse giy emin ol çok büyük etkisi var gece yatarken dahi çıkarmıyordum şu anda 36 yaşındayım ve hiç göbegim yok tek şey dar giyinmek yani korse giy .daha çok yenisin gece uykusuzlukları derken gidiyo o kilolar takma kafana tadını çıkar.
valla bu gidişle nben de sezeryan yapıcam.çünkü normal doğum ve epidralden çok korkuyoruym.rüyalarıma giriyor.zamanında apandist ameliyatı olmuştum.o yüzden sezeryandan korkmuyorum.bişey sorucam peki çok fazla mı dikiş atılıyor yani bikini falan giyilemeyecek kadar mı
canım ben 44 kilo ile hamile kaldım ve hamileligimde 40 kilo aldım doktorum rejim vermişti ama uygulamadım sezeryanla dogum yaptım mecburi oldu.olum 2,5 kg dogdu dogum yaptıgımda hala 9 aylık hamile gibi duruyodum 6 ayda 52 kiloya düştüm .en enemli si agrıların geçtiyse korse giy emin ol çok büyük etkisi var gece yatarken dahi çıkarmıyordum şu anda 36 yaşındayım ve hiç göbegim yok tek şey dar giyinmek yani korse giy .daha çok yenisin gece uykusuzlukları derken gidiyo o kilolar takma kafana tadını çıkar.
a aaa a a a a a çok iiii ya.saol verdiğin bilgiler için peki kaç hafta yatarım sence.......
mrb esma
bende sezeryanla dogum yaptim ve cok memnunum ..oglum su an iki yasinda ...
hic gobek falan yok ;daha yeni dogum yapmissin ve endiselene hak veriyorum bende cok korkmustum" acaba boyle mi kalacak karnim" diye :)
ama inan ki kalmiyor ...
bende korse takmistim korkma hicbirsey olmuyor dikislere..ama normal korse tak ..ben 1 ay sonra takmistim korseyi bilgin olsun ...
bebeginide opuyorum, Allah anali babali buyutsun canim ...
konuyla pek alakası yok ama bi şey söylemek istedim.
maşallah, allah nazardan korusun bu SELİM MERT çok şirin, çok güzel, çok cıvıl cıvıl bir çocuk. fotolarını her gördüğümde neşeleniyor, gülümsüyorum. İnşallah bizim oğlumuzda böyle olur. Allah uzun ve çok güzel bir ömür verir inşallah.
annesi benim için öpermisin Mert i:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?