duygucum madem ki tarih seni çok karıştırdı biraz daha esnetebilirsin belki.. mesela şimdi hesapladım ayın 17 si çarşambaya denk geliyor.. hiç değilse cuma yaptır yada pazartesi. bi kaç gün daha karda olursun.. o tarif ettiğin kasık ağrıları son ayda olan şeyler.. ve ayrıca nst de sancı çıkmamış.. erken doğum ihtimalin olsaydı sen hissetmesende orda sancı çıkardı, o zaman doktorunun endişelenmesi yersiz olmazdı.. ama bi kaç gün kazanma konusunda gayret gösterebilirsen aklın ve gönlün rahat etmiş olur.. yoksa sürekli acaba daha dursamıydım diye hayıflanacaksın...
ayrıca bende doğumuma 24 gün kala zaruri sebeplerle sezeryan olmuştum bebeğim gayet iyiydi Allaha şükür..
38.haftamda hiçbir doğum belirtim yokken alındı kızım 3.330 gram 50 cm doğdu kanala girerse diye erken aldı doktorum riske atmak istemedi beni de bebeği de, benim sezeryan olmam şarttı çünkü kistimde vardı o da alındı bebekle hiç endişelenme 1 haftan var stres bebeğe zarar verir son 1 haftanın tadını çıkar eminim 3 kiloyu geçecektir bebeğin hayırlı doğumlar diliyorum
oyy canım benim maşallah ya çook tatlı,dediğin gibide cok cabuk buyumuş.Allah nazardan korusun..Senin bu haftada yaptırma nedenin neydi zeynepcim peki??kendin mi belirledin tarihi???
amın canım hepımızınkıne ınsallah... sızde sagsaglım kavusun bebıslerınıze...geçmiş olsun canım.Ama sonunda kavuşmuşsun ne guzel,Allah bundan sonra hep sağlık versin hepimizin bebişine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?