Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sezeryanla doğum yapan annişler...sezeryanlı bölgeye ağda sakıncalı olurmu
ağda yaptırma istiiyorum ama korkuyorum iç dikişlere zararı olur diye birde doğumdan önce aldırdığımda çok sivilce olmuştu yine olur diye korkuyorum fisfisfisfisfisfis
Valla bende şaşırdım kaldım ne yapsakki acaba jilette süremeyiz.Ağda hem dikişlere zarar verir hemde müthiş canımız yanar. Bebeğim 38 günlük.Birde 1 hafta öncesinden yaptırmıştım.Yakında belgrad oluruz :)
aynı dert bendede var daha bir ay olmadı doğum yapalı halen dikişlerim acıyo iyileşmedi dikişlere zarar vermektense ağda yaptırmam daha iyi ...yada dikişlere dokunmadan alt kısımlaramı yapılsa bak şimdi aklıma geldi:)
ben evlenmeden önce lazer epilasyona başlamıştım ve hamiş kaldığm da genital bölge tüysüz dü ve hala da tüy yok...çok rahatım...iyi ki de yaptırmışım...isterseniz lazer epilasyon yaptırın ağda dan daha az ac vereceğini umuyorum...
kızlar ağdadan hiç korkmayın.benim oğlum 2.5 yaşında şu anda. ilk zamanlar bende tedirgin oldum.ama hiç bişey olmuyor.zaten sezeryan bölgesinde his kaybı oluyor.ben o bölgeyi kaşıyınca his duymuyordum.yeniyeni kaşınınca his duyuyorum:sm_cool:
hayır hiçbir sakıncası yok ben hem 2 senedir her ay düzenli olarak gidiyorum ve dogum sonrasındada 40ım çıkmammıştı gittim hiçbişey olmadı bende korkmuştum ama yaptırmak zorundaydım sonrasını ben çekecekim yoksa rahat ol yani
kızlar tüy dökücü kullanın.illa jilet falan kullanamıyosanız.dısardakiler buz dagının görunen yuzu onun kat kat faslası ıcerde icerden de acılabilir dikkatli olun..