- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Ben geçen yıl ağustos 20 de sezeryan ile doğum yaptım sonda dr un isteğine göre değişiyor benim drum istememişti takilmadi hiç lavman da ameliyat olduktan sonra sabah yapıldıEvet doğum tecrübesi olan ya da çevresinde ki sezeryanla doğum yapmis annelerden duyan varsa lütfen yazsin çünkü korktum ben biraz. Sorularim sunlar... Birinci ameliyata alinmadan önce lavman yapıyorlar mi ?ikinciside ameliyat sonrasi odaya alindigimizda sonda takiyorlar mi? Ben bu iki şeyi hamilelik sitesindeki sezeryan bölümünde okudum ve çok korktum. Annem bir ameliyat sonrasi sondasinin havasi alınmadan
çekildiğiiciçin yirtik olmustu hala idrara cikarken yanma olur. O yüzden korktum benimde basima gelirse diye.Yanitlarsaniz sevinirim. SŞimdiden tesekkurler
Ben epidural sezeryan oldum lavman yapılmadı sonda takıldı sadeceEvet doğum tecrübesi olan ya da çevresinde ki sezeryanla doğum yapmis annelerden duyan varsa lütfen yazsin çünkü korktum ben biraz. Sorularim sunlar... Birinci ameliyata alinmadan önce lavman yapıyorlar mi ?ikinciside ameliyat sonrasi odaya alindigimizda sonda takiyorlar mi? Ben bu iki şeyi hamilelik sitesindeki sezeryan bölümünde okudum ve çok korktum. Annem bir ameliyat sonrasi sondasinin havasi alınmadan
çekildiğiiciçin yirtik olmustu hala idrara cikarken yanma olur. O yüzden korktum benimde basima gelirse diye.Yanitlarsaniz sevinirim. SŞimdiden tesekkurler
ben iki sezeryan bir de açık yumurtalık ameliyatı oldum. üçünde de lavman yapılmadı. sonda da ameliyat esnasında takıldı, çıkartılırken de sorun ve acı olmadıEvet doğum tecrübesi olan ya da çevresinde ki sezeryanla doğum yapmis annelerden duyan varsa lütfen yazsin çünkü korktum ben biraz. Sorularim sunlar... Birinci ameliyata alinmadan önce lavman yapıyorlar mi ?ikinciside ameliyat sonrasi odaya alindigimizda sonda takiyorlar mi? Ben bu iki şeyi hamilelik sitesindeki sezeryan bölümünde okudum ve çok korktum. Annem bir ameliyat sonrasi sondasinin havasi alınmadan
Off offozelde olucam doktoruma sorucam bide umarim yapilmaz.
Lokal anestezi yaptiricam o zaman tesekkur ederim bilginiz icinBen sezeryan oldum spinal yapti bana doktor belden uyusturma lavman yapmadi sonta takildi oda belden asagin uyusuyo zaten takmasalar iser durrsun :)
Benm.belden asagmi uyustrduktan sonra taktilar sontayi hssetmedim ama takmasalar nolrdu blmem odaya gttmde sonta dolmus bile lavmanida genel anestesizde tervh ediyolar benm annemle ablam genel yapmisti onlara yaptilar.
ay masallah sabah dogum yapıp buraya katılmakBen bugun sabah sezaryen dogum yaptim. Normalde spinal olacaktim ama sag tarafim uyusmadigi icin genel anestezi oldum. Lavman yapmadilar ama sonda taktilar. Cok hafif batma gibi oluyor ama hemen bitiyor kurkulacak bisey yok. Lavman da tamamen acisiz agrisiz bir islemmis zaten. Guzel ve rahat dogumlar.
Tesekkur ederim. Bebeginizi saglikla buyutun inşallah .Ben bugun sabah sezaryen dogum yaptim. Normalde spinal olacaktim ama sag tarafim uyusmadigi icin genel anestezi oldum. Lavman yapmadilar ama sonda taktilar. Cok hafif batma gibi oluyor ama hemen bitiyor kurkulacak bisey yok. Lavman da tamamen acisiz agrisiz bir islemmis zaten. Guzel ve rahat dogumlar.