• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum yapan anneler doğumdan sonra...

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
hiç kontrole gittiniz mi? ben bir kere doğumdan 1 hafta sonra dikişleri gostermeye gıttım bidaha da gel demedi doktorum. biraz once kağan kocatepeyi izledim de lohusalık bitince kontrole gidilir rahim eski halini almış mı diye bakılır diyor.

Canim Allah bebegine hayili uzun ömürler versin....

Ben almanyadayim burada dogumdan 6 ila 8 hafta sonra muayene yapiliyor..
Ama türkiyede nasil oluyor bilmiyorum...
Insaallah yardimci olabilmisimdir...

evet canım,40'ım çıkınca çağırmıştı doktorum,smear testi yaptı.Herkes gidiyor diye biliyordum ama....

evet bende dogumdan 6 hafta sonra kontrole gittim,rahim toparlanmismi diye kontrol etti..

evet bende hem 1 hafta sonra hem de 6 hafta sonra gittim :delphin:

canım ben almanyada oldum
zaten sezeryan olunca 1 hafta yatiyorsun hastanede günlük dr takip ediyor
sonra hastaneden çıktıktan 3 hafta sonra muahaneye çağriyor dikişlere bakmak için
en son kontrolde doğumdan iki ay sonra
bende öyle yani

doğumdan bir hafta sonra doktorum çağırdı dikişlerime baktı normal dedi sonrada bir ay sonra gel dedi doğumdan sonra hem rahime bakmak hemde bazen kist oluşabiliyomuş diye bir ay sonra yine gittim rahime ultrasonla baktı normal dedi bi daha gel demedi ama ben başka bir sorundan dolayı yine gitmiştim o zamanda dikişime kendisi baktı

bende bir hafta sonra gittim , sonra 40 gün sonra smear testi için ve rahim toparlanmış diye baktı. Birde doğum kontrolü için bilgilendirme yaptı . Doğrusu bu bildiğim kadarıyla

ya ben smear testi yaptırmadım gitmedim hiç nolcak şimdi. gitmeli miyim hemen?

canım bende yakın bir zamanda sezeryan ile doğum yaptım ve benim dikişler estetik dikişti o yüzden estetik olduğu için dikiş falan aldırma sorunum olmadı..doğumdan 3 gün sonra kontrole gittim doktora birbuçuk ay sonra tekrar gelceksin bana da

ya bende doğumdan bi haffa sonra dikişleri aldırmaya ve 2 hafta sonra fazla olan kanamam hakkında bilgi almaya gittim ama bidaha gitmedim.doğum yapalı 2 ay oldu,korktum şimdi,demek kist oluyomuş öylemi? ben en kısa zamanda bi gideyim bari...

:1shok:
smear testimi? dr bana 1 hafat sonra gel dedi dikişlere bakıp gayet iyi bi daha gelmene gerek yok dedi o testten de bahsetmedi doğum yapalı 3 ay oldu beee kafamçokkarıştı

:1shok:
smear testimi? dr bana 1 hafat sonra gel dedi dikişlere bakıp gayet iyi bi daha gelmene gerek yok dedi o testten de bahsetmedi doğum yapalı 3 ay oldu beee kafamçokkarıştı

aynendelikafadulden

Bende doğum yapalı 37 gün oldu. İlk hafta dikiş kontrolü için gittim. Sorun yoktu çok şükür. 2 ay sonra gel dedi doktorum :uhm:

bende 1 hafta sonra gıttım dıkıslerıme baktı sorun yok dedı 40ın cıkınca gel dedı onemesemedım gıtmedım onemlıymıs desenıze benımde 3 ay oldu benımde doum yapalı bı ara gıdıyım bari

ben de sezeryandan 6 hafta sonra kontrole gittim ..
ama turkiyede degisik sanirim.eger agrin sizin varsa mutlaka git canim.

ağrım sızım yok benim ama bugün dikişlerimi aynayla inceledim. sanki siyah iplikle dikilmiş gibi görünüyo. ama doktorun eli yatkınmış dikiş nakış işlerine. muntazam dikmiş. alkisalkisalkis

canım benim estetik dikişti ve dogum sonrası 2 gun hastanede kaldım doktorum ozaman baktı bir daha ccagırmadı hiçten bi sorunumyok cokkk sukur yani herkesi cagırmıyorlar yerine gore deişiyo

benim ilk dikisim tel zimbayla yapilmisti 10 tane falan zimba basmislar.sonra onlardan alerji oldu iltihaplandi acildi dikislerim.10 gun sonra eski dikisle iplikle diktiler.bu sefer saglam olmustu 10 sonra da aldilar.benimki de siyah iplikti galiba pregant.o daha saglam oluyormus.ama kisiden kisiye degisir tabi bende alerji yapan teller baskasinda yapmadi mesela.

bnede 15 gun once sezeryan oldum sımdı cogu yerde dıkış atılmıyo benımkıde yapıstırma yanı estetık oldu hem daha cabuk ıyılesıyo hemde dıkıs aldırma problemın olmuyo cok rahat.doktorunuz ozelse estetkı dıkıs ısteyın bence benıde cagırmadı doktor ama gende 40 sonra gıdıp aıle planlamsı hakında gorusucem.

Back