• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum yapan anneler....bel ağrınız oluyormu?

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
doğum yapalı 2,5 ay oldu.bazen öyle bir belim ağrıyorki dayanamıyorum acısına zaten çok ağrı olduğu zaman parafon içmemi önerdi dok.oda süte geçtiği için içmemeye çalışıyorum......epidural olduğu için olur diyolar..genel aneztezi olsaydı olmazdı dediler,doktorumumu dinleseydim o genel bayıltmak istemişti.....ama ben bebeğimi görmek istedim sadece :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım bende 1 hafta önce doğum yaptım , sezeryanla spinal anestezi oldum belden . şu an benimde bel ağrım var . bebeğimin altını değiştirirken belim kopuyor şekilden şekile giriyorum . belki de zamanla geçecektir.

bende genel anestesiyle oldum 1 ay önce sezeryan ama hic belim agrımıyo agrımadıda sezeryandan yana hiç şikayetim olmadı ama narkozun etkisi yaklaşık 20 gün sürdü bende hep mide bulantısı gibi

bende 1 bucuk ay önce epidural anestaziyle doğum yaptım. aşırı derece bel ağrılarım var. demek bundanmış... inşallah gecici bir durumdur kısa zamanda gecer dayanılır bişey değil çünkü..

bel agrısı genelde spinal anestezıde oluyo benım de ılk bırıncı hafta agrıdı ondan sonra hıc agrımadı yanı gecıocıymıs dr sordum bıde spinal bas agrısdda yapıyomuss benım oda olmustu ama sukur ıkısde gectın sımdı 27 gunluk bı bebegım var

Back
X