Arkadaşlar,
37+4 günlük hamileyim.Bugun doktor kontrolum vardı.Ben sezeryan istediğim için doğum sezeryanla olacak.Doktorum 17marta gun verdi.Bu durumda 38+2 iken bebeğim gelecek.Fakat bu tarih hiç hoşuma gitmei.Cunki bende geç döllenme olmustu.İlk hamileliğim başladığında 4-5 gun gerideydim hep.Bugun bile 36+5 gibi falan ölçü verdi ultrason.Ben 22si olarak olur demiştim ama doktorum o kadar durmayabilir,baskı var dedi.Ntsye girdim.SAncı yok,rahimde acılma falanda yok.Ama çok fazla bel ağrım var.Birde kasık ağrılarım sıklaştı.Suyu normal.Kilosu 2850..
Ne dersiniz,tarih sizce erkenmi.38inci haftadan önce sezeryan olan varmı,ama sanci falan baslamadan.Kendi isteğiyle.Çok korkuyorum,erken davranırsam bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.Lutfen bir akıl verin acil..
canım ilk öncelikle allah kolaylık versinn sağlıklı sıhhatli bi bebiş dünya ya getirsin inş. benim normal gidiyodu hamilleliğim doktorum hep normal doğum diyodu bende hep korkumdan sezeryan istiyodum çok dua ediodum neyse... dularım kabul duuuuu:)
37+5 günlük hamileydim doktor kont. gittim bebişin suyu bitmek üzereydi ertesi gün sezeryana girdim bebişim 2.990 kg di bi sıkıntımz olmadı inş seninde olmaz bol bol dua et allaha inş bi sıkıntı olmaz korkma canım güzel günlerinizi düşünn bebişinle benim 4 aylık oldu kocamn oldu kilo ve boy gelişimide gayet güzel giidoo çok şükür allah yardımcın olsunn
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah kurtarsın sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin ben burdan tecrübeli annelere birşey sormak istiyorum bende bacağımdaki rahatsızlığım sebebiyle sezeryan olacağım ama sezeryanda süt hemengelmiyormuş bu konuda bilginiz varmı maalesef normal doğum yapamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?