sezeryanla birlikte myom aldıran var mı?

lilyumane

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
292
14
318
şu an 28 haftalık hamileyim.ve 9 cm civarında bir myomum var.3 gündür ağrı çekiyorum.bunlar katlanılması zor ağrılar değil ama...doktorum sezeyanla myomu alıp alamayacağı konusunda bilgi vermedi..merak ettiğim bu şekilde benim gibi büyük bir myoma sahip olupta sezeryanla iki işi de aradan çıkaran var mı?riskleri var mı?paylaşırsanız sevinirim..

Canım ben 28 haftalıkken sezeryanla doğum yaptım. Doğum esnasında 2 adet myom alındı benden. Bendeki myomlar büyük degildi gerci ama, iki defa kesilmemek için alınmasında fayda oldugunu düşünüyorum. Ama yinede dopktorlara danış istersen. Benim doktorum Profesördü ve üniv. hastanesinde doğumum oldu.

benimde bir çok miyomum vardı bazılar çok büyüktü hepsi sezeryanla alındı. eğer miyomların bebek evinde ise alınır fakat rahim dışında ise alınmayabilir. Ama benim çocuğum rahatsız miyomlar mı zarar verdi bilmiyorum sizin çocuğunuzun sağlık durumu nasıl? ben iyiyim ama çocuğum iyi değil.

bunu bende cok merak edıoorum. Benımde 5.5cm bı tane myomum var gebelık oncesıde var bende 19 haftalık hamıleyım aslında bende sezaryanla alınmasını ıstorum ama cogu dr kanamalı amelıyat oldugu ıcın dogum sırasında alınması taraftarı degıl ıkı kezde bıcak altına yatmak korkutuyo hakkımızda hayırlısı olsun.

canım neden 28 haftalık oldu dogumun dogum mu geldı yoksa tehlıkelı olabılce ıcın mı erken oldu bebısın nasıl myomlu dogum zor oldu mu bıraz bılgı vereılır mısın?

Gecmıs olsun canım bebegınde ne gıbı bır rahatsızlık var sen ne kadarlıkken dogum yaptın? Myomun kac cm dı?

canım paylaşımın için teşekkürler.neden erken doğum yaptın?merak ettim.benim de erken doğum riskim varmış doktorumun dediğine göre.

benim myomum rahimin dışındaymış.çocuğunuzun ne rahatsızlığı var.geçmiş olsun.allah şifa versin..

benim erken doğum yapma sebebim myomlar değildi. dopler akım kaybı ve preeklemsi nedeniyle bebeğim 28 haftalık sezeryanla doğdu. 25 haftalıkken tansiyon yükselmesi ile hastaneye yatırıldım ve 28 haftaya kadar dayandırılabildi. 28+1 de de alındı. Doktoruma sormustum, myomlar doğlerde akım kaybına sebebiyet verdimi diye, hayır dedi.

Aldırdınız mı acaba miyomu bende o durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…