Sezeryandan sonraki ilk gebeliğinde düşük yapan var mı ??

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
39
Merhaba arkadaşlar. 7 ay önce mecburi sezeryanla kızımı kucağıma aldım. Şuanda da yeniden gebeyim 8 haftalık. Dünden bu yana kanamam var. Bugün sancıda eşlik etmeye başladı. Sabah dr a göründüm kesede bi sıkıntı görünmediğini söyledi. Ama sabahtan beridir artmaya devam ediyo. Ben ilk gebeliğimde düşük yaptım ordan biraz hatrlıyorum ondaki gibi dayanılmaz bi sancı değil ama kanamam baya regl kanaması gibi oldu iyice. Acaba benim gibi sezeryandan sonraki ilk yıl içinde gebe kalıp düşükle sonuçlanan varmı diye merak ediyorum. Yaşayan yada duyduğu olan yazarsa sevinirim.

Sanırım başına gelen olmamış. Neyse sonucu yazayımda belki bi arayana faydam olur, benimki düşükle sonuçladı bi kaç saat önce. Yarında kürtaj olucam. Demekki sezeryan dan sonra rahmim 7 ayda hazır değilmiş gebeliğe. Herşeyin hayrlısı.

Çokkk geçmiş olsun ama gerçekten erken bi gebelik olmuş vucüd kendini toparlayamıyo daha dikişlerin bile çok yeni sayılır 8 hafta yani sen dogumdan 5 ay sonra hamile kalmışşın

Çokkk geçmiş olsun ama gerçekten erken bi gebelik olmuş vucüd kendini toparlayamıyo daha dikişlerin bile çok yeni sayılır 8 hafta yani sen dogumdan 5 ay sonra hamile kalmışşın
Çok teşekkür ederim, evet haklısın çok yüksek ihtimalle rahim hazır olmadığından taşıyamadı, neyse daha ileriki zamanlara hayrlısıyla inşallah. Cevabın için teşekkür ederim.

X