• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryandan sonra tekrar hamilelik

Hazalkaravel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
12
3
1
30
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce doğum yaptım ve bebegimi hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum genetik testlerimiz temiz çıktı annelik duygusunu yasayamadım ben tekrar yavrumu istiyorum sezeryandan 4 ay sonra tekrar hamilelik planliyorum başına böyle birşey gelen var mi bebeginin kalbinde sorun olup 2. Bebeginde de ayni sorunu yasayan var mi ve sezeryandan sonra hemen hamile kalan var mi lütfen yardım edin

Canm başın sağolsun. Allahım tekrar sağlıklı br gebelik ve evlat nasip etsin sna inlsh. Konu hakkında bilgim yok ama yazmk istedim doktorunla konuşmanı öneririm o nasıl uygun görürse.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bana da dua edin
Ederm canm . Allahım sağlıklı evlatlar versin acini dindirsn inslh gelecek bebeğin . Bn bir sorun olacağını sanmıyorum hamile kaldm kalacak diyene kadr br kaç ay daha gecer gerçi hemn hamile kalıyor musun bilmiyorum ama. İnslh hersy gönlünce olsun

Merhaba arkadaşlar 4 ay önce doğum yaptım ve bebegimi hipoplastik sol kalp sendromu nedeniyle kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum genetik testlerimiz temiz çıktı annelik duygusunu yasayamadım ben tekrar yavrumu istiyorum sezeryandan 4 ay sonra tekrar hamilelik planliyorum başına böyle birşey gelen var mi bebeginin kalbinde sorun olup 2. Bebeginde de ayni sorunu yasayan var mi ve sezeryandan sonra hemen hamile kalan var mi lütfen yardım edin
Basin sagolsun cnm bn bebegim 10 aylikken hamile kaldim biraz zaman gecse iyi olur doktorum sezeryandan en az bir sene sonra gebelik oneriyoruz dedi sen tam sinirda kalmissin Allahtan dedi

Back
X