Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kere sezaryen doğum yaptım hic oyle uzun uzadıya süren acım olmadı.Hatta 2.günü taburcu olduktan sonra evde temizlik yapmıstım.Yaklaşık 5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım ama hala kesik bölgesinde ağrı acı hissediyorum normal mi, normalse ne zaman eski halime döneceğim ya da dönebilecek miyim?
Sürekli değil zaman zaman olan bir acı ama eskisi gibi değilim kesinlikle teşekkür ederim cevap için2 kere sezaryen doğum yaptım hic oyle uzun uzadıya süren acım olmadı.Hatta 2.günü taburcu olduktan sonra evde temizlik yapmıstım.
Doktora bir gösterin derim.
Çok zorlandım ben ilk başta da hele ki ilk 10 gün kendim yataktan kalkamıyordum teşekkür ederim cevap için doktora görünmek en iyisibana da normal gelmedi, ben iki hafta sonra gayet normal hareket edebiliyordum tam olarak. doktora gidin en kısa zamanda
ilk 10 gün benimde çok zordu ama sonrasında da uzun süre ağır bişey yapmadım ağrım oluyordu, eğer sizde de varsa alt karındaki hissizlik 7-8 ayda geçtiSürekli değil zaman zaman olan bir acı ama eskisi gibi değilim kesinlikle teşekkür ederim cevap için
Çok zorlandım ben ilk başta da hele ki ilk 10 gün kendim yataktan kalkamıyordum teşekkür ederim cevap için doktora görünmek en iyisi
En az 6 ay tam iyileşme 2 yili bulur tamamen güçlenmesi iyileşmesi. Ayrıca ara sıra zorlayınca usutunce hafuf agrı sizi olabiliyor.Yaklaşık 5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım ama hala kesik bölgesinde ağrı acı hissediyorum normal mi, normalse ne zaman eski halime döneceğim ya da dönebilecek miyim?
Evet istesem de ağır birşey yapamıyorum yaptığım zaman ciddi ağrı hissediyorum inşallah geçer teşekkür ederimilk 10 gün benimde çok zordu ama sonrasında da uzun süre ağır bişey yapmadım ağrım oluyordu, eğer sizde de varsa alt karındaki hissizlik 7-8 ayda geçti
Beni rahatlattı bu cevaplarınız ben zannediyordum ki hemen eski halime döneceğim ama hala zorlanınca acaba bir terslik mi var demiştim teşekkür ederimEn az 6 ay tam iyileşme 2 yili bulur tamamen güçlenmesi iyileşmesi. Ayrıca ara sıra zorlayınca usutunce hafuf agrı sizi olabiliyor.
Bazen unutup zorlamaya kalktıgımda hemen acısını çekiyorum inşallah benimde iyileşir biran önce teşekkür ederim3. Sezeryanimi 9 ay önce oldum doktorumun demesine göre biraz ağır geçmiş olduğundan 6. Ayda tamamen ağrı acı kalmadı. Sadece yumurtlama zamanında dikisimde ince bir sızı hissediyorum. Siz sadece zor işler yapmayin iyileşmesi biraz zaman alacak.
sezaryende sonuçta bir ameliyat kocaman bir kesiniz var tabiki hemen eskisi gibi olmaması normal dikkat edin kendinizeBazen unutup zorlamaya kalktıgımda hemen acısını çekiyorum inşallah benimde iyileşir biran önce teşekkür ederim
Teşekkür ederim ❤sezaryende sonuçta bir ameliyat kocaman bir kesiniz var tabiki hemen eskisi gibi olmaması normal dikkat edin kendinize
Teşekkür ederim.Öncelikle çok geçmiş olsun . Belimde fıtık ameliyatı var o yüzden büyük ihtimalle sezeryanla doğum yapacağım siz böyle dedikçe korkuyorum
Kesinlikle öyle canım inşallah benimde ağrım vs kalmaz sizinde ağrınız siziniz geçer inşallahTeşekkür ederim.
Korkmayın lütfen öyle güzel bir sonucu var ki herşeye değer ❤
Amin inşallah kolayca sağlıkla yaparsın doğumunu bebisinin mis kokusunu içine çekersin ❤Kesinlikle öyle canım inşallah benimde ağrım vs kalmaz sizinde ağrınız siziniz geçer inşallah
Allah razı olsun kuzum aminnnnAmin inşallah kolayca sağlıkla yaparsın doğumunu bebisinin mis kokusunu içine çekersin ❤